Vesti
Žuta štampa
Bjela otkrio kako je upoznao ženu Maju i čime se ona bavila: Glumili smo zaljubljeni par, a ubrzo smo to i postali!
21.10.2021. 02:00
Izvor: Kurir
Bjela otkrio kako je upoznao ženu Maju i čime se ona bavila: Glumili smo zaljubljeni par, a ubrzo smo to i postali!
Glumac, producent i reditelj, Dragan Bjelogrlić istakao je da zahvalnost za svoj uspeh u životu duguje supruzi Maji i da svoje naslednike ćerku Miu i sina Alekseja vaspitava onako kako su njega njevi roditelji nekad.
Bjelogrlić i njegova supruga proslaviće 26 godina braka, a reditelj, glumac i producent bez svoje lepše polovine gotovo se ne može videti na nekom važnom javnom događaju. Iako ona ne voli da se eksponira u javnosti, niti daje intervjue, priče o njima neprestano su aktuelne u medijima. Tako je Bjelogrlić nedavno bio u medijskoj žiži zbog intimne proslave 58. rođendana, na kojoj su, osim njegove porodice, bili i brojni prijatelji, saradnici, kao i ličnosti iz javnog života.Nedavno je objavljena priča o samom početku Belogrlićevog zabavljanja sa suprugom. U vreme kada se Maja bavila manekenstvom i uporedo studirala na Filološkom fakultetu, zbližila se s poznatim glumcem na snimanju reklame za nameštaj, sredinom devedesetih godina.
- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali - rekao je Dragan o lepotici koja se zbog manekenskog posla rano osamostalila, živeći i radeći najpre u Parizu, a potom i u Beču. I pored velikih uspeha u internacionalnom modnom svetu, Maja nije zapostavila obrazovanje, te je često dolazila u Beograd jer je studirala, a potom i diplomirala engleski jezik i književnost.- Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika - rekao je Dragan o Maji, s kojom je u braku dobio dvoje dece, ćerku Miu, koja ima 24 godine i sina Alekseja, koji ima 21. Njegov sin je je student glume, a ćerka je diplomirala na Fakultetu političkih nauka.