Vesti
Žuta štampa
Neke priče jesu istinite! Iva odgovorila fudbaleru - tvrdi da je gledao njen seks od dva sata, ona otkrila sve detalje!
21.10.2021. 20:00
Izvor: mondo.rs
Neke priče jesu istinite! Iva odgovorila fudbaleru - tvrdi da je gledao njen seks od dva sata, ona otkrila sve detalje!
Iva Grgurić o pričama iz Zadruge.
Bivši fudbaler Dino Dizdarević u Zadruzi je otkrio tajne iz prošlosti Ive Grgurić, pobednice treće sezone rijalitija, zbog čega će se, prema rečima nekadašnje voditeljke, naći na sudu!
Dino je dugogodišnji prijatelj Ivinog bivšeg dečka koji je ispričao da je "gledao kako je oralno zadovoljavala njegovog drugara", a potom i da je jednom prilikom dva i po sata gledao njihov seks, a Iva je sada reagovala na izneto.Voditeljka je komentarisala tvrdnje aktuelnog učesnika Zadruge, te otkrila detalje njihovog druženja.
"Meni je apsurdno da ljudi pričaju o mom se*su koji se desio pre šest godina. Druga stvar, Dino je malo priglup i naivan dečko, koji je uz nagovor Đedovića, krenuo da plasira priču, pretpostavljam da su se dogovorili. Ja sam DIna smatrala ne toliko mojim, koliko drugom mog bivšeg dečka. Gledaj, neke stvari su istinite. Istina je da smo mi putovali zajedno i išli na to more, ali tu ima i toliko neistine", započela je Iva.
"Ne liči mi na mog bivšeg da mu da dozvolu da priča takve stvari, previše ima neistine. Ja sa njim nisam bila iz interesa, to je bila čista ljubav. Mene ne boli, znam da neke stvari nisu istinite i da su plasirane iz tih podmuklih glava...", dodala je.Potom je još jednom spomenula tužbu:
"Njemu tužba ide, kao i svim ostalima koji me spominju u Zadruzi. Našla sam se sa advokatom, ostalo je da potpišem par listova", zaključila je.