Vesti
Žuta štampa
Šutnula Stanivukovića, pa završila sa Breninim sinom: Nakon priče o Draškovoj i Tanjinoj aferi, evo šta radi bivša!
25.10.2021. 20:00
Izvor:
Šutnula Stanivukovića, pa završila sa Breninim sinom: Nakon priče o Draškovoj i Tanjinoj aferi, evo šta radi bivša!
Kristina Beronja u provodu sa sinom Lepe Brene.
Javnost je nedavno zapalila priča o navodnoj aferi gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i Tanje Savić, koju pevačica prilikom svojih oglašavanja nije želela da komentariše, ali ni da demantuje navedeno.
Mediji su ubrzo pisali i da je Stanivukovića zbog navodima o aferi ostavila devojka Kristina Beronja, sa kojom se ubrzo i otpratio sa društvenih mreža, a lepa brineta sada je uhvaćena u provodu sa Viktorom Živojinovićem.Kristina je na svom Instagramu postavila snimak u kom je pokazala upravo Breninog sina, sa kojim je uživala uz vino i tamburaše u jednoj gradskoj kafani, dok su u kameru pevali hit Harisa Džinovića "Dajte vina hoću lom". Podsetimo, Voditeljka Jovana Jeremić napravila je pravu pometnju kada je u emisiji "Paparaco lov" navela da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim političarem, a ubrzo su mediji preneli da je navodno reč o gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću.
Javnost je obišao i zajednički snimak sa njenog nastupa, u kom su se prisno grlili i držali za ruke dok je ona pevala pesmu "Zlatnik".