Vesti
Žuta štampa
Evo zašto Biković ne želi da priča o svojoj novoj devojci: Istina o lepoj Crnogorki: "Ista je kao on"
05.11.2021. 01:00
Izvor: Blic
Evo zašto Biković ne želi da priča o svojoj novoj devojci: Istina o lepoj Crnogorki: "Ista je kao on"
Iako je zvezda večeri vešto krio vezu od javnosti, paparaco „Blica“ uslikao je glumca u kafiću sa atraktivnom brinetom sa kojom je razmenjivao nežnosti, a onda su zajedno u bioskopu odgledali film.
Premijera filma “Južni vetar, ubrzanje” privukla je pažnju publike, a zvezda večeri Miloš Biković, iako je prošetao crvenim tepihom sa koleginocom Jovanom Stojiljković, u kafiću je razmenjivao nežnosti sa novom izabranicom Ivanom, inače kako “Blic” saznaje mladom pravnicom iz Beograda.
- Miloš za sada nije spreman da u javnosti priča o Ivani, ali ni da se fotografišu. Tek su na početku veze i sve je sveže. Za sada sve funkcioniše kako teba. Jedno prema drugome imaju razumevanja i Ivana u potpunosti shvata Milošev posao. Ona je talentovana, mlada devojka, lepa i ambiciozna, upravo kakav je i on, pa su se našli - kaže izvor za “Blic”.Inače, Miloš Biković, nije pristalica da o svom intimnom životu previše priča, pa teme o ljubavi vešto izbegava. Zato, je fokusiran, na film. O tome i je i pričao pred sedmom silom dok ga nismo uslikali sa devojkom.- Dugo smo radili ovaj film, spremali i došli smo do te tačke da možemo da ga prezentujemo publici. Da će ta energija koju smo uložili u ovaj film konačno da se vidi na platnu. Počinjemo polako da ovu sagu privodimo svom zenitu. Ovaj svet je prikazan sa jedne bezbedne distance. Da mladi ljudi mogu da vide taj svet koji nas uvek privlačio u filmovima kao što su “Karlitov put”, “Kum”, “Skarfejs”, “Hit”, “Vrelina”, “Sopranovi” itd. Svi ti projekti koje volimo da gledamo upravo zbog toga što prikazuju jedan svet koji ne želimo da pripadamo, ali nas intrigira - kaže Miloš Biković.
Iako se šuška da će se u nastavku pojaviti holivudski glumci, Biković, za sada ne želi da otrkiva njihova imena.
- Oni u sklopu svoje pripreme verovatno će hteti da se dobro upoznaju sa projektom u kojem će da učestvuju. Sigurno ne pristaju na projekat za koji ne znaju šta je- istakao je on.Prema njegovim rečima, nezahvalno mu je da objektivno sagleda stvari i komentariše svoje scene u filmu.
- Meni je teško da kažem šta mislim, zato što sam u svakom kadru i to je vrlo nezgodno, biti objektivan i dati neki sud - naglašava on.
Biković je nedavno ugostio holivudskog glumca Džonija Depa u Beogradu, a na pitanju, da li će se možda naću u nekom zajedničkom projektu, Miloš odgovara:
- To nije isključeno, ali trenutno ne postoji projekat koji bih najavio. Meni su Srbija i Rusija moje domovine, a Holivud je više kao fabrika.
Crvenim tepihom prošetali su i potpredsednica Vlade Srbije Maja Gojković, Ognjen Amidžić, Miodrag Radonjić, Radovan Vujović, Ivica Dačić, Jovana Stoiljković i Predrag Miki Manojlović.
Požar na premijeri
Na premijeri filma “Južni vetar 2” izbio je požar, pa je publika hitno izvedena iz sale. Dim je velikom brzinom počeo da se širi u tržnom centru “Ada Mall” iz restorana koji je u neposrednoj blizini sala. Protivpožarni alarmi su se oglasili, pa su posetioci odmah napustili projekciju, da bi, nakon saniranja problema, bili vraćeni.