Vesti
Žuta štampa
Napravila je čoveka od mene. Severina uz emotivne reči objavila fotku sa majkom, a evo da li liče!
09.11.2021. 02:00
Izvor: Alo
Napravila je čoveka od mene. Severina uz emotivne reči objavila fotku sa majkom, a evo da li liče!
Severina je lice koje se vema često pojavljuje u medijma, što zbog dugogodišnje karijere i mnogobrojnih hitova, što zbog skandala koji se često vezuju uz njeno ime.
Međutim, čak ni njeni verni fanovi nisu upućeni u to kako izgleda njena majka. Iako je nikada nije skrivala od medija, Ana Vučković se vrlo retko pojavljivala u javnosti uz svoju ćerku, a sada je Severina na društvenoj mreži Fejsbuk majci posvetila emotivnu objavu.- Ovaj zagrljaj me napravio čovekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nežnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost… Njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište - napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u majčinom zagrljaju.
Popularna pevačica trenutno boravi u rodnom Splitu gde vreme provodi sa porodicom i prijateljima.
Ne krije koliko je bliska s majkom Anom koja je uz nju bila u najtežim životnim trenucima.- Ovo je moja mama, 'ko god je upozna, svi je vole - vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam.. I to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvek bila briljantno tačna - napisala je Severina jednom prilikom, a na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni 2019. godine s pozornice je viknula: "Mama!"