Vesti
Žuta štampa
Vrela akcija Dalile i Cara: Na žurki sramno razmenjivali nežnosti pred Dejanom, pa završili u krevetu
10.11.2021. 20:00
Izvor: Blic
Vrela akcija Dalile i Cara: Na žurki sramno razmenjivali nežnosti pred Dejanom, pa završili u krevetu
Ovonedeljni vođa u "Zadruzi", Dalila Dragojević, shodno pravilima spava u hotelu sa omiljenom osobom, za koju je odbrala Filipa Car. Nakon žurke na kojoj su se, tokom cele večeri ljubili bez prestanka pred njenim suprugom Dejanom Dragojevićem, završili su u krevetu gde su i očigledno imali vrelu akciju.
Dalila i Car su se nakon, turbulentnih odnosa prethodnih dana, i žurke koja je protekla bez svađe, prepustili strastima.
Dodiri ispod pokrivača slutili su na to da su imali intimni čin.Inače, Maja Marinković uveliko planira ulazak u petu sezonu "Zadruge", a ima jasan plan za ponovni boravak u rijalitiju.
- Filip i Dalila će se šlogirati kad se pojavim na vratima! Neću morati ništa specijalno da uradim! Kad me Car vidi tu nevernicu će šutnuti za 24 sata! Toliko će mi biti dovoljno da im rasturim vezu - sigurna je Maja.
- Dalila me je ranije osuđivala, a pokazala je sad pravo lice. Vidite šta radi sa Filipom na pola metra od svog muža Dejana! Nisam planirala da se petljam u njen i Carev odnos, ali sad hoću jer me ona ne vadi iz usta! - dodaje Marinkovićeva za "Informer".
- Dalila nema pravo da mi morališe jer je ljudski odron i sramota ženskog roda. Nikad neće moći da se poredi sa mnom. Žao mi je Dejana, dobar je čovek, nije zaslužio ovo što mu se dešava - zaključuje ona za pomenut medij.