Vesti
Sport
"Ne sviđa mi se što se Đoković i Medvedev druže"
14.11.2021. 20:00
Izvor: B92
"Ne sviđa mi se što se Đoković i Medvedev druže"
Nekadašnji teniser, a sada teniski komentator Mats Vilander je prokomentarisao to što su dvojica najboljih igrača sveta Novak Đoković i Danil Medvedev bliski.
Prvi i drugi reket sveta su trenirali zajedno i u Parizu i u Torinu pred Završni masters u sezoni i, prema snimcima, dobro su se slagali.
"Nisam siguran da mi se dopada to što se Novak i Danil druže i što treniraju zajedno. Voleo bih da vidim malo više vatre između njih, jer toga nije bilo u finalima US Opena i Australijan Opena", rekao je Vilander i nastavio:"Mislim da je dugoročno, to dobro za Novaka. Đoković uči mnogo o svojim rivalima kada treniraju zajedno. A Danil će naučiti samo da je Novak najbolji igrač svih vremena. Tako da mislim da to pomaže samo Novaku".
Medvedev je pobedio Đokovića u finalu US Opena, ali je Srbin uzvratio Rusu u finalu Mastersa u Parizu prošle sedmice i završiće godinu kao najbolji na asvetu.
"Verujem da će Medvedev da bude u vrhu narednih pet ili šest godina, ako ne bude imao fizičkih problema", prognoza je Vilandera o Medvedevu koji je u nedelju savladao posle preokreta Hurberta Hurkača na otvaranju Završnog mastersa u Torinu.