Vesti
Žuta štampa
Velika stvar za naše živote: Karleuša otvoreno o Dušku, ćerkama i planovima
17.11.2021. 02:00
Izvor: Novosti
Velika stvar za naše živote: Karleuša otvoreno o Dušku, ćerkama i planovima
Pop zvezda Jelena Karleuša za doček 2022. godine nastupiće ispred Skupštine, a njene naslednice Atina i Nika Tošić prisustvovaće spektaklu, dok njen suprug, fudbaler Duško Tošić, kako je rekla, nema razlog da ne dođe, a ni opravdanje.
- Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto i Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine - rekla je Jelena.
- Prvo ću nastupiti ispred Skupštine, onda idem u Kasinu, sutradan sam opet u Kasini, negde će već biti - dodala je pevačica.
- Ovo će biti prvi put da Atina i Nika prisustvuju jednom takvom spektaklu ispred Skupštine, velika stvar i za njihovu majku, i za naše živote, jer je to nešto što ostaje u karijeri kao velika stvar i velika čast, ne može svako da peva ispred Skupštine i ne može svako da napravi koncert koji će obići ceo svet - rekla je Jelena.Pored Karleuše, na platou ispred Skupštine u novogodišnjoj noći nastupiće Marija Šerifović i Sara Jovanović, a Jelena je najavila spektakl bolji od svetskih zvezda.
- Mogu da obećam, kao što smo uspeli sa vakcinom, da svi svetski mediji objave snimak i sliku, čak smo bili na mnogim naslovnim stranama svetskih dnevnih novina i u udarnim dnevnicima mnogih svetskih i evropskih televizija. Volela bih da pokažemo da Beograd može da napravi spektakl u rangu jedne, zašto da ne, Madone i Britni Spirs i Lejdi Gage, ko je već pomenut. Možda čak i bolje - zaključila je Karleuša.