Vesti
Žuta štampa
Dalila čuva tajnu o Filipu Caru: Sve je počelo još pre Zadruge, Dragojevićka je sve isplanirala
22.11.2021. 02:00
Izvor: Alo
Dalila čuva tajnu o Filipu Caru: Sve je počelo još pre Zadruge, Dragojevićka je sve isplanirala
Bivši rijaliti učesnik Branislav Radonjić Brendon otkrio je da se Dalila Dragojević, koja je počinila preljubu u rijalitiju, i pre samog ulaska u petu sezonu "Zadruge" raspitivala kod njega o Filipu Caru sa kojim je inače prevarila Dejana Dragojevića.
- Dalila me je zvala letos, kada se sve ono izdešavalo sa Carem i Majom, znate ceo onaj skandal. Ona je mene pozvala i počela da se interesuje za Filipa. Prvo je želela da sazna da li se nešto desilo, govorila je: "Da li si okej, nismo se dugo čuli. Znaš operisala sam usne, ista doktorka nam je stavila taj materijal i te stvari". I onda je počela priču otkud ti da se držiš sa Filipom, gde se oni nalazi, reko u Etno selu sa Majom je. I onda u tom momentu: "Pa ajde ja bi trebalo da dolazim za Beograd pa možemo se videti na kafi, i oni su mi super, pozdravi Filipa, njega posebno - ispričao je Brendon na Tik Toku, a onda su usledili komentari ispod videa: "Dalila je sve isplanirala", "staršno na šta je sve spremna", "neme obraza ni srama"...
Inače, sinoć je u Belu kuću stigla Maja Marinković, bivša Careva devojka, koja je mnoge ostavila bez teksta, a Dejanu je poklonila parfem i čestitala mu razvod.
- Pojedinima neće biti prijatno kada uđem, ulazim da se družim, svakome po zasluzi. Svako odgovara za svoje postupke. Sve ću uradili kako budem osetila u trenutku. Mislim da ću emotivn da dotaknem Janjuša. Volela bih da ostane tako i da bude ostavljena tačka. Vreme će pokazati, Filipu neće biti dobro kada me bude video. Pojedinim osobama se neću javiti. Nisam emotivno zagrejana ni za Janjuša ni za Filipa - rekla je Maja pre nego što je ušla na velelepno imanje u Šimanovcima.