Vesti
Žuta štampa
Car priznao Dalili da ju je prevario, doživela nervni slom! Sočni poljupci njega i Maje pršte pred kamerama
23.11.2021. 20:00
Izvor: Blic
Car priznao Dalili da ju je prevario, doživela nervni slom! Sočni poljupci njega i Maje pršte pred kamerama
Filip Car priznao je Dalili Dragojević da ju je prevario sa Majom Marinković, te je ona zbog toga poželela da napusti "Zadrugu".
Naime, u toku dana Dalila Dragojević otvorila je dušu Drvetu mudrosti i priznala da se plaši za budućnost svoje veze sa Filipom Carem, budući da se u rijaliti pre tri dana uselila njegova bivša devojka Maja Marinković, ni ne sluteći da ju je već prevario sa starletom.Maja i Filip su izabrani za potrčke ove nedelje, te spavaju zajedno u izolaciji, a sinoć su među njima "pali" i zagrljaji i dodiri.- Maja flertuje sa Carem, ona ima pravo jer je slobodna devojka, ja nju jesam vređala kada sam se svađala sa Filipom, i ona ima pravo da bude kivna na mene, ali nije mi jasno što sam samo ja tu kriva. Moram da kažem da sam čula da su njih dvoje prilčali noćas, a onda je on nju preporučivao Saletu Luksu. Maji se sviđaju i Janjuš i Car i onda namerno podbada i jednog i drugog, ja sam se iznervirala zbog izolacije, ali nisam otišla da vidim, a on mi je govorio da me voli - rekla je Dalila, pa kroz suze nastavila:

- Mnogo mi se sviđa, nije mi lako, volim ga... Plašim se da ću biti povređena i da će to biti moja karma zbog Dejana. Ja nemam poverenje, ali se trudim da ga izgradim, sada je na njemu da se pokaže.Međutim, ubrzo je Filip priznao Dalili da ju je prevario sa Majom, zbog čega je onda odmah poželela da napusti rijaliti i krenula ka kapiji. Vrištala je i plakala dok su je smirivali.

- Skloni se od mene - govorila je Dalila Matoroj.- Nećeš ti nigde, mi smo tu, ima da se sabereš i ćao - govorila je Jovana.

- Smiri se polako, idemo u radio, hajde malo da legneš - smirivao je Mića.

- Gotova sam, nemam više života! Gotova sam! - vikala je Dalila.

- Je l' si ubila nekoga? - pitao je Mića.

- Sebe sam ubila! Sebe! Fuj, kako može ovo da mi radi, nakon svega što sam uradila za njega! - vikala je Dalila.

- To je život, proći će te, isplači se pa se onda smiri, ništa nije vredno - govorila je Matora.

- Kakav Car, niko nije vredan. Veruj bratu, znaš da te ja gotivim. Razvela si se, nije išlo, pa o ovo sa Carem šta ima veze, neka priča sa Majom, možda moraju nešto da reše, ko da je važno! Stvori sebi život, nemoj se predati Dalila, smiri se. Pa nije on Alen Delon! - nastavljao je Mića.

- Nemoj Mićo da me zajebavaš, zaljubila sam se kao konj, vidi kako mi vraća, bacila sam pet godina života zbog njega - urlala je Dragojevićka.

Maja Marinković otišla je do radionice Filipom Carem, gde ju je ispitivao o njenim osećanjima prema Marku Janjuševiću Janjušu, a među njima je ponovo pao poljubac.

- Da li te sigurno briga za njega? - pitao je Car.

- Da. I ko si ti da se ja tebi kunem, dečko, imaš devojku. I ja ću lično da joj kažem - rekla je Maja.

- Reci za crnim stolom - pokušavao je da je budei Filip.

- Ne, lično ću da joj kažem, ne zanima me što joj nije dobro. Ni meni nije bilo dobro - istakla je Marinkovićeva.

Njih dvoje su se ponovo ljubili kod vrata, pa su se posvađali.

- Ja sam bolestan, ali je volim (Dalilu) - rekao je Car.

Podsetimo, ona je u "Zadruzi 5" prevarila svog muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, sa kojim je sada u vezi, a ona i Dejan prošle nedelje su pred kamerama potpisali papire za razvod.