Vesti
Žuta štampa
Maja Marinković prekršila pravilo produkcije - Preti joj kazna zbog Cara, to nije smela da uradi
27.11.2021. 20:00
Izvor: Blic
Maja Marinković prekršila pravilo produkcije - Preti joj kazna zbog Cara, to nije smela da uradi
Maja Marinković i Filip Car su do ranih jutarnim sati imali raspravu, te su celu kuću digli na noge. Međutim, nešto kasnije su se strasti među njima smirile i Marinkovićeva je zaspala pored njega u izolaciji.Maja je odlučila da spava sa Filipom u izolaciji, bez obzira što je to protiv pravila, s obzirom da je on nominovan, a ona nije želela ni da ustane iz kreveta dok se Car ne probudi.
Car će od sad spavati u izolaciji sa Magdalenom koja je takođe nominovana.Inače, starleta Maja Marinković je priznala da je pred ulazak u "Zadrugu 5" bila intimna sa dva bivša momka - Milanom Jankovićem Čorbom i Mladenom Vuletićem, pa sada ne zna s kojim od njih dvojice je ostala u drugom stanju.
Maja je na sve načine pokušala da sakrije šokantnu informaciju jer je nedavno obnovila vezu sa Filipom Carem, ali se izlanula u razgovoru sa Tarom Simov.
- Kasni mi 24 dana, verovatno sam trudna! Ne znam šta da radim! Bila sam sa dvojicom, kako da znam ko je otac? - jadala se Marinkovićeva, a zatim nagovestila ko su potencijalni očevi njenog deteta:
- Jao, baš mi nešto nedostaje Čorba. I Mladen isto. Njih dvojica su mi najbliži muškarci u spoljnom svetu.