Vesti
Sport
Mitrović i Lazić: "Da se pokažemo u boljem svetlu"
01.12.2021. 20:00
Izvor: novosti.rs
Mitrović i Lazić: "Da se pokažemo u boljem svetlu"
Košarkaši Crvene zvezde Luka Mitrović i Branko Lazić očekuju da meč protiv Zenita biti težak, ali ističu da će timskom igrom pokušati da se na pravi način suprostave rivalu.
Zvezda u petak od 19 sati gostuje Zenitu u Sankt Peterburgu u 13. kolu Evrolige.
- Želimo da obećamo pobedu, ali želimo da se pokažemo u boljem svetlu nego što je top bilo u prethodne tri utakmice, da konačno pokažemo naše pravo izdanje i da se na taj način suprostavimo jednoj sjajnoj ekipi, da li će to biti dovoljno videćemo. Želja nam je da se pokažemo u boljem svetlu - rekao je Mitrović novinarima pred put u Rusiju.
- To je ekipa koja je izuzetno popunjena na svim pozicijama, njihova najveća snaga možda leži u bekovima koji su nam dobro poznati. DŽordan Lojd, Bili Beron, igrači koji imaju mnogo poena u rukama. Treba će nam timska igra i timska odbrana, kako bismo im se suprostavili - zaključio je Mitrović.
Lazić se nada da će ekipa odigrati bolje nego u prethodnim mečevima.
- Njihovi dosadašnji rezultati pokazuju u kakvoj su formi. Očekujem zaista tešku utakmicu, ali siguran sam da ćemo mi u odnosu na prethodni meč dati sve od sebe da ispravimo greške da i se što bolje pokažemo u Rusiji. Ako budemo u prilici za pobedom, daćemo sve od sebe da bismo došli do trijumfa - rekao je Lazić.