Vesti
Žuta štampa
"Ljubav ne treba nikad da se potroši" Brena i Boba slave 30 godina braka, a pevačicina emotivna objava raznežiće sve!
08.12.2021. 02:00
Izvor: Blic
"Ljubav ne treba nikad da se potroši" Brena i Boba slave 30 godina braka, a pevačicina emotivna objava raznežiće sve!
Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser, Slobodan Boba Živojinović proslavljaju 30 godina braka.
Brena se tim povodom oglasila na svom Instagramu gde je podelila kratak filmsastavljen od najlepših snimaka, počevši od njihovog spektakularnog venčanja.
Njihova svadba prozvana je "svadbom veka", a neki detalji sa gala proslave i dan danas interesuju javnost.
"Zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikada da se potroši. Treba razlikovati te dve stvari, a mi smo to naučili. Zato i trajemo ovoliko"."Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas", pričala je Brena svojevremeno o ljubavi sa Živojinovićem.
Podsetimo, njih dvoje su u braku dobili dva sina, Stefana i Viktora, dok Boba iz prvog braka sa Zoricom Nakić ima sina Filipa.