Vesti
Žuta štampa
Vanredno ubacivanje i horor u najavi! Večeras troje takmičara ulazi u Zadrugu, Maja od jednog posebno strepi, a Caru se sprema haos!
12.12.2021. 02:00
Izvor: Alo
Vanredno ubacivanje i horor u najavi! Večeras troje takmičara ulazi u Zadrugu, Maja od jednog posebno strepi, a Caru se sprema haos!
Ove noći neće biti uzdrmani samo Maja i Car, već i cela Bela kuća
Veliki šef doneo je odluku da večeras iznenadi zadrugare novim cimerima! Zadrugari ni ne slute da će im se večeras na velelepnom imanju pridružiti tri nova učesnika, a jedan će posebno šokirati Maju Marinković i Filipa Cara.
U pitanju je bivši zadrugar i nekadašnji dečko Maje Marinković - Milan Janković Čorba, o kojem se ovih dana i te kako pisalo i pričalo, budući da je do javnosti stigla informacija da su Maja i on bili intimni pre nego što je ona ušla u ''Zadrugu 5''. Marinkovićeva je u jednom momentu čak posumnjala da je ostala trudna sa njim, budući da su imali nezaštićen odnos, a tim povodom oglašavao se i Čorba.Međutim, ove noći neće biti uzdrmani samo Maja i Car, već i cela Bela kuća, posebno pripadnici jačeg pola, jer u "Zadrugu 5" stižu i dve atraktivne ukućanke!
Večeras na kanalu televizije Pink ne propustite ''Vanredno ubacivanje'' i saznajte ko će sve od ove noći postati učesnik najgledanijeg rijalitija na našim prostorima! Ovo se ne propušta.