Vesti
Žuta štampa
Boban Rajović poster koleginice držao na zidu: Pevač priznao čiji je fan bio, a sa kim se sad sa estrade druži!
15.12.2021. 02:00
Izvor: Kurir
Boban Rajović poster koleginice držao na zidu: Pevač priznao čiji je fan bio, a sa kim se sad sa estrade druži!
Pevač Boban Rajović nedavno je govorio o mnogim stvarima, a između ostalog i o tome kako je počelo njegovo prijateljstvo sa koleginicom Draganom Mirković.
- Ja sam bio njen veliki fan. Da ne ispadne sad da Dragana ima 90 godina, ali svi znaju kolika je ona bila zvezda. Ja sam zaista bio njen fan, bez obzira na to što razlika u godinama i nije neka, imao sam njen poster na zidu - rekao je on.
- Tad sam imao 16, 17, 18 godina i posle sam počeo da gradim i svoju karijeru. Počela je sa radom njena televizija i došlo je do toga da je i privatno upoznam, snimili smo duet i onda smo krenuli da se družimo. Zapravo, najviše smo počeli da se družimo kad je dejstvovala njena televizija, pre toga smo se nešto onako čuli, a onda smo postali baš veliki i iskreni prijatelji - dodao je pevač.
Kako je istakao, to što je postao poznat omogućilo mu je da upozna mnoge ljude kojima se nekada divio, kako iz sveta estrade, tako i iz sveta sporta.- Ne družim se mnogo privatno sa kolegama, ali postoje neki koje volim da pozovem kad je neko tako privatno dešavanje, poput, recimo, Jovana Perišića jer i on i ja imamo te neke privatne priče. Ne pričamo o tome koliko smo karata prodali već imamo porodice na koje smo ponosni i tako - iskren je Rajović.
Njegov rođeni brat bavi se politikom, ali njega to, kako tvrdi, ne zanima. Pevač je otkrio i gde trenutno živi.
- Ja živim u Srbiji i sve više se osećam kao Beograđanin iako sam rođen u Danskoj, poreklo mi je iz Vasojevića iz Crne Gore, ali moj život je toliko turbulentan i komplikovan da, tužno zvuči, ali gde god dođem osećam se i dalje kao stranac - iskreno kaže Boban.
Priznaje da mu najviše prija život u Beogradu i da bi ovde voleo da ostane do kraja života.