Vesti
Žuta štampa
Iznenađenje u emisiji: Saša Matić rasplakao pevačicu, a onda otkrio "Bila je ozbiljna panika u tom trenutku"
09.01.2022. 02:00
Izvor: Novosti
Iznenađenje u emisiji: Saša Matić rasplakao pevačicu, a onda otkrio "Bila je ozbiljna panika u tom trenutku"
Muzička zvezda Saša Matić održao je spektakularni doček Nove godine u Beogradu, ali tek sada je otkrio da je pred nastup dobio imao manjih zdravstvenih problema. Međutim, Saša je poput pravog profesionalca izneo čitav nastup.
- Nova godina je prošla odlično, došao sam u Beograd iz Hercegovine oko pola tri popodne... Došao je polu mrtav čovek kod kuće, zakačila me temperatura. Došao je moj prijatelj doktor Đorđe Filipović kod kuće, nakljukao me svim mogućim koktelima i lekovima. Negde oko pola 11 kada sam došao u Hajat, pita mene moj menadžer Marko Maksimović, "Saško jel možeš?". Ne znam šta da mu kažem, ni mogu, ni ne mogu. Znam da moram, vidim da ne mogu, onda je to bila ozbiljna panika u datom tom trenutku - ispričao je Saša u emisiji "Sve u svemu", a potom dodao:
- Kada je krenuo koncert, prva pesma tako i tako, drugu peva publika, treću prateći vokali, ja se švercujem. Na četvrtoj pesmi kažem sebi, vidi ili si sada pukovnik ili si pokojnik. Ili se povlačiš sa bine ili moraš da prelomiš u datom trenutku da gaziš, pun gas. Na kraju je koncert trajao četiri sata, od 23h do 3 sata ujutru - ispričao je Saša u emisiji Marije Kilibarde "Sve u svemu".
Marija je poželela da iznenadi Sašu povodom izdavanja njegovog novog albuma "Dva života", što je i ispela. Uživo u programu se iz Splita uključila pevačica Jelena Rozga, sa kojom Matić ima duet "Ti i ja".
- Sale moje ljubim te, srce moje. Slušala sam te, sve si lepo rekao. Dočekali smo najlepšu pesmu na svetu. Zaslužili smo - poručila je atraktivna Rozga.
- Kada sam je prvi put čula, zaplakala sam. Verujem da nisu samo ženska srca zaplakala, već i muška kada su je prvi put čuli - dodala je Jelena.