Vesti
Sport
Zvezda samo u Turskoj: Crveno-beli će kopmletne pripreme odraditi u Antaliji
13.01.2022. 02:00
Izvor: Novosti
Zvezda samo u Turskoj: Crveno-beli će kopmletne pripreme odraditi u Antaliji
Fudbaleri Crvene zvezde će se za drugi deo sezone pripremati u Antaliji, gde će izabranici Dejana Stankovića boraviti u periodu od 13. januara do 3. februara, što je drugačije od prvobitnog plana po kome su crveno-beli trebali da odrade pripreme iz dva dela, na Kipru i Turskoj.
Usled velikih epidemioloških mera na Kipru, Zvezda će, nakon odrađenih lekarskih pregleda i prozivke, 13. januara otići u Antaliju (Turska) gde će boraviti tri nedelje.
Prema prvobitnom planu prvotimci šampiona Srbije su prvi deo priprema za prolećni deo sezone trebali da odrade na Kipru, što je bio slučaj i prethodnih godina, a potom da se upute ka Turskoj gde bi odradili deo priprema koji je više namenjen taktičkim uigravanjima.
Tokom boravka u Antaliji izabranici Dejana Stankovića će trenirati na terenu koji je deo sportskog centra i pripada hotelu "Kalista", a upravo na ovoj travnatoj površini će biti odigrane prijateljske utakmice.
Zvezda će za vreme boravka u Turskoj odigrati četiri pripremna duela, a rivali crveno-belima biće Maribor, Lask, Šahtjor Donjeck i Šahtjor Soligorsk.