Vesti
Žuta štampa
Glumica iz "Igre sudbine" verena za reditelja serije. Evo šta kaže o neprijatnostima! "Kolege su me iznenadile"
05.02.2022. 02:00
Izvor: Blic
Glumica iz "Igre sudbine" verena za reditelja serije. Evo šta kaže o neprijatnostima! "Kolege su me iznenadile"
Mladu glumicu Tanju Pavlović publika je upoznala u drugoj sezoni serije "Igra sudbine", kao sekretaricu glavnog negativca Ritera, a malo ko zna da je u privatnom životu Tanja verena za kolegu iz serije.
Naime, Tanja je u srećnoj vezi sa Markom Jovičićem, koji je i ispred i iza kamera "Igre sudbine".On je u drugoj sezoni bio kasting direktor i tumačio je lik Jamezdina, dok je u trećoj sezoni i jedan od reditelja serije.
- Na snimanjima smo svi jednaki i nemam apsolutno nikakve protekcije zbog toga što mi je verenik reditelj. Kada smo snimali drugu sezonu to nije bio slučaj, na setu je bio drugi reditelj i moram priznati da mi je tada bilo lakše nego sada kada je Marko uvek prisutan na setu - ispričala je Tanja.Na pitanje kakav odnos ima sa kolegama na setu, glumica odgovara:
- Na snimanjima je uvek vesela i opuštena atmosfera. To je jedna velika porodica koja je otvorena za nove ljude, tako da nisam imala nikakve neprijatnosti. Većinu glumaca sam upoznala i pre nego što sam zaigrala u seriji. Družili smo se i putovali zajedno tako da nije postojala nikakva rezervisanost sa njihove strane. Iznenadili su me prijatno svi glumci. Ne bih mogla nikoga posebno da izdvojim. Zaista su svi kulturni, odmereni i pre svega veliki profesionalci. Serija se snima brzim tempom i oni su u stanju da se nose sa svim izazovima i vremenskim rokovima koje nameće ova vrsta projekta.Tanja je u drugoj sezoni "Igre sudbine" glumila u 20 epizoda, a gledaćemo je i u trećoj sezoni, koja večeras počinje da se emituje. Kako je otkrila za pomenuti medij, ponovo će biti sekretarica, ali će sada dobiti novu šeficu.
Marko je, inače, Tanju zaprosio prošle godine tokom putovanja na Šri Lanki, a prosidba se odigrala u azilu za slonove.