Vesti
Žuta štampa
Postojalo je rivalstvo, uvek je pravila smicalice! Vesna Zmijanac otkrila pravu istinu o odnosu sa Brenom, evo šta se dešavalo!
10.02.2022. 02:00
Izvor: Kurir
Postojalo je rivalstvo, uvek je pravila smicalice! Vesna Zmijanac otkrila pravu istinu o odnosu sa Brenom, evo šta se dešavalo!
Godinama se spekulisalo o svađi Vesne Zmijanac i Lepe Brene, koje su pre tri decenije zajedno snimile pesmu sa pevačicom Mirom Škorić.
Vesna je sada priznala da je mešu njima vladalo rivalstvo, ali da su oduvek bile dobre prijateljice.- Brena uvek nađe neku smicalicu da napravi u tom momentu kada smo sve tri bile baš popularne. Između mene i Brene je postojalo rivalstvo samo kao dobra konkurencija, ali mi smo super drugarice i uvek smo se lepo slagale. Sada smo nekako svako na svoju stranu, od kada je korona, ali uvek smo mi imale naše vreme - istakla je Vesna.
Čini se da su u poslednje vreme hitovi stari i po nekoliko decenija ozbiljno zaživeli među mladima. Tome se posebno raduje pevačica Vesna Zmijanac, koja ne krije ponos što njene pesme na sav glas pevaju upravo najmlađi.- Pevaju deca pesme koje su starije od njih duplo, ali oni sve pevaju, baš mi je drago zbog toga. Ranije smo generalno radili po restoranima i kafanama, tu su se ljudi lepo veselili, slušali muziku, a najvažnije, nije bilo telefona da samo kuckaju poruke. I evo sada se opet nešto dešava, kao da se vraćamo u stara dobra vremena ponovo i to mi je mnogo lepo- iskrena je pevačica.
Jedan od njenih najvećih hitova koji se sa istim žarom i danas peva je "Idem preko zemlje Srbije", a pevačica je ispričala koliko je hrabrosti bilo potrebno da se otpeva ovakva pesma.
- Ja sam je snimila u najnezgodnije vreme, iako je nisu znali važno da sam je ja otpevala u vreme sankcija. Mnogo mi je drago i priznajem da sam se stalno inatila- rekla je vlasnica mnogih vanvremenskih hitova koji traju već decenijama.