Vesti
Žuta štampa
Barbara se oglasila nakon vesti o tuči sa Darkom u Beču - "Mi svaku hotelsku sobu demoliramo"
14.02.2022. 20:00
Izvor: Blic
Barbara se oglasila nakon vesti o tuči sa Darkom u Beču - "Mi svaku hotelsku sobu demoliramo"
Pevačica Barbara Bobak oglasila se nakon vesti da se navodno u hotelu u Beču potukla sa verenikom Darkom Lazićem.Barbara kaže da do tuče nije došlo, ali da je tačno da ona i Darko naprave rusvaj u svakom hotelu u kom odsednu.
- Ja ne znam više odakle dolaze te informacije, ko šta radi mi se samo bijemo... A mi svaku sobu hotelsku demoliramo, tačnije ostavimo u žešćem haosu, jer uvek kasnimo na avion, ili negde i uvek je trka, frka, kopaj, pomeraj, traži stvari iza kreveta i tako dalje - poručila je Barbara za "Pink.rs" o navodnom skandalu u Beču.Podsetimo, kako su sinoć preneli mediji, oni su napravili skandal u Beču i to u sobi hotela u kome su odseli.
Kako tvrde upućeni, svađa je bila žestoka, a šteta koju su načinili je nekoliko hiljada evra, što su morali da nadoknade. Kada se u medijima pojavila vest da je pevač zaprosio svoju devojku, takođe pevačicu, mnogi su pomisli da je to kraj skandalima i naslovima koji prate ovaj popularni par. Međutim, u njihovom ljubavnom gnezdu strasti se ne stišavaju.- Ne znam odakle da počnem priču o Barbari i Darku, ovo nije ni prvi, a poznavajući njihov temperament, ni poslednji put. Istina je da je energija i strast između njih ludačka. Oboje vole da popiju, a kada preteraju nastane haos. Tako je bilo i nedavno u Beču. Oni su odseli u sobi jednog hotela u tom gradu, bili su u gradu i malo više popili. Tako pijani otišli su u hotel i počelo je divljanje. Ceo sprat se orio od njihove vriske, onda se čulo lupanje, bacali su sve što im je palo pod ruku. Gađali su jedno drugo čime su stigli, demolirali su apartman - rekao je izvor blizak paru za "Kurir".