Vesti
Žuta štampa
Menjala sam automobile, imala 3 tezge dnevno, na majku sam bacila bunt para: Suzana Mančić iznela detalje života u jeku slave!
17.02.2022. 02:00
Izvor: Kurir
Menjala sam automobile, imala 3 tezge dnevno, na majku sam bacila bunt para: Suzana Mančić iznela detalje života u jeku slave!
Veliku slavu voditeljka Suzana Mančić stekla je upravo u okrviru igre na sreću i postala zaštitno lice, pa je i danas mnogi pamte kao "loto devojku".
Njena lepota očarala je sve, te se i danas veoma često seti kako su joj mladići svakodnevno udvarali.- Prilazili su mi ljudi na ulici, kako da nisu. Slali su mi pisma i tražili da namestimo igru, pa da podellimo novac (smeh). Oni kojima se stvarno sreća osmehnula mi se nisu javljali. Jedne godine, u jednom mesecu, tri dobitka su bila i odjednom se dižu kuka i motika i to je jedina prilika da sam ja bila u glavnom Dnevniku, a nakon toga sam bila u jednoj emisiji u Makedoniji. I tad su se pojavila ta trojica koji su dobili nagrade i nose mi ogroman buket sveća i tu smo se upoznali i ćaskali. I zamislite molim vas, kada se sve to završilo oni daju organizatorki račun za cveće koje su kupili. Sve u svemu, nikada nisam očekivala nagrade od dobitnika, ali se ne bih bunila za neki buket cveća, parfem, ne mora da bude Porše ispred kuće - ispričala je Suzana.
Oduvek je bila vredna i uporna žena i nije čekala da joj novac padne sa neba,već je vredno radila. Uprkos ogromnoj popularnosti koju je stekla, tokom uspešne karijere trudila se da ostane skromna i prizemna.
- Oduvek sam volela da radim, imala sam i po tri tezge dnevno. Kupila sam kuću, menjala sam automobile. Jednostavno sam mnogo radila, pa nisu mi padale pare sa neba, ali nikada se nisam pravila važna, jednostavno sam uvek uživala u poslu i svom životu. Najvažnije mi je bilo što sam imala novca uvek da sebi ispunim svaku želju, ali i da obradujem svoje najbliže. Eto ja sam tako shvatala oduvek svoju popularnost. Sećam se završim turneju i dobijem dosta para, dođem kući i usred noći probudim majku i uzmem onaj but para i bacim onako sve i onda se smejemo, cičimo i skupljamo sve. To je takvo vreme bilo - istakla je Mančićeva.