Vesti
Žuta štampa
Izvršitelji joj slali opomene: Pevačica posle razvoda prodala garsonjeru - sad živi u iznajmljenom stanu sa sinom
22.02.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Izvršitelji joj slali opomene: Pevačica posle razvoda prodala garsonjeru - sad živi u iznajmljenom stanu sa sinom
Goga Sekulić svojevremeno upala u dugove zbog kredita u francima
Pevačica Goga Sekulić rešila se nekretnine nakon razvoda na Zvezdari iz koje su izvršitelji hteli da je isele zbog neizmirenih rata u švajcarskim francima.
Folkerka je 2007. godine podigla kredit u švajcarskim francima i kupila stan u Ulici Dimitrija Tucovića za 52.000 evra.Nedugo nakon što je postala vlasnica nekretnine krenule su muke jer joj je mesečna rata za kredit porasla za 450 evra. Ona je u početku odbijala da plaća razliku od dogovorene sume, da bi kasnije tužila banku i dobila sudski spot.
Ona je u međuvremenu dobijala i opomene za iseljenje iz stana zbog neimirenih računa, ali uspela je da se izbori do kraja, otplati kredit od 120.000 evra i zadrži nekretninu."Goga je kvadraturu stana birala dok je bila devojka i nije imala porodicu. Za nju je prostor od 30 kvadratnih metara bio sasvim dovoljan, ali po doseljenju u sprsku prestonicu postao je tesan za nju i dete. Dugo je bila u pregovorima oko prodaje i na kraju je uspela da ga proda za dobru svotu novca", rekao je izvor i dodao da je Goga iznajmila nekretninu na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save.
"Trenutno je u fino opremljenom stanu na Vračaru, gde ima dovoljno prostora za nju i dete", kaže izvor za "Blic".
Pevačica Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović okončali su bračnu zajednicu pre šest meseci, a nedavno su kod avokata podneli papire za razvod braka. S obzirom na to da pevačica i svetski prvak u džiju-džicu ne žive zajedno dve godine zbog poslovnih obaveza, daljina je presudila da se definitivno raziđu i stave tačnu na šestogodišnji ljubavni odnos, u kojem su dobili sina Vasilij Andreja.