Vesti
Žuta štampa
Džoni Dep kupuje kuću u Srbiji? Odabrao lokaciju koja je raj za poznate, odmah pored imanja Novaka Đokovića
02.03.2022. 02:00
Izvor: Blic
Džoni Dep kupuje kuću u Srbiji? Odabrao lokaciju koja je raj za poznate, odmah pored imanja Novaka Đokovića
Slavni holivudski glumac Džoni Dep je, kako pišu mediji, navodno rešio da svom spisku luksuznih nekretnina doda još jednu, i to u našoj zemlji.
Čuveni holivudski glumac je prilikom svoje poslednje posete Beogradu za Sretenje ove godine, kada je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, posetio i Kosmaj.
On je s prijateljima boravio na nekoliko lokacija na ovoj srpskoj planini kako bi, kako se navodi, pogledao kuće i placeve na kojima bi sagradio nekretninu, jer želi da je ima baš u našoj zemlji, za koju je izuzetno vezan.
- Džoni je hteo i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. Tada nije stigao, ali je rekao prijateljima da to mora da učini kad bude dolazio sledeći put. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva. Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd. Inače, pošto je sada imao malo više vremena nego prošli put, posetio je i nekoliko restorana, gde je sedeo i fotografisao se s prijateljima - tvrdi izvor.