Vesti
Žuta štampa
Estrada tipuje pobednika Beovizije 2022: Marija Šerifović otkrila šta misli ko ide na Evroviziju, Ceca Ražnatović podržala njega
06.03.2022. 02:00
Izvor: Blic
Estrada tipuje pobednika Beovizije 2022:  Marija Šerifović otkrila šta misli ko ide na Evroviziju, Ceca Ražnatović podržala njega
Za samo nekoliko sati Srbija će znati ko će odneti pobedu na Beoviziji 2022 i ove godine nas predstavljati na Evroviziji u Torinu. Mnoge javne ličnosti otkrile su da imaju svoje favorite i pružile im podršku, a među prvima su to uradile Ceca Ražnatović, Marija Šerifović i Verica Šerifović.
Marija Šerifović objavila je video u kome preslušava pesme dva najveća favorita ove godine na Beoviziji 2022 - Sare Jo i Konstrakte. U pozadini su se čule pesme sa kojima se ove godine predstavljaju na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i tom prilikom upitala majku Vericu Šerifović koja pobeđuje od njh dve. Verica je iz stopa odgovorila: "Konstrakta".
Pevačica Ceca Ražnatović je podršku pružila svom prijatelju i kolegi Aci Lukasu koji se ove godine takmiči sa pesmom "Oskar".
Naime, ona je objavila fotografiju uz koju je napisala:
"Idemo", napisala je Ceca uz emotiken u obliku srca.Inače, Lukas je za svoj nastup obukao odelo od štrasa, na sceni su mu se pridružili i igrači, te je imao i scenske efekte. Ipak, ono što je najviše pažnje privuko svima jeste klavir na kome je Lukas izneo svoju numeru.
Naime, danima se pričalo tome da li će klavir koji ima 600 kg moći da se unese na binu, a izgleda da je ta dilema uspešno rešena, s obzirom da je pevač upravo uz njega nastupao.