Vesti
Žuta štampa
Dejan izneo o dalili šok informaciju iz prošlosti; Ovoga se najviše plašila! Skočila da se brani, Car pobesneo: "Gadura"
19.03.2022. 20:00
Izvor: Blic
Dejan izneo o dalili šok informaciju iz prošlosti; Ovoga se najviše plašila! Skočila da se brani, Car pobesneo: "Gadura"
Dejan Dragojević je u toku "Igre istine" izneo informaciju o Dalili Dragojević iz prošlosti, zbog čega je ona zanemela.
Naime, u toku igre Dalila Dragojević se najpre obratila novoj devojci svog bivšeg muža Dejana, Aleksandri Nikolić, a onda je usledila neprijatna situacija.- Koga si večeras pokušala da odbraniš u izlaganju, tvog bivšeg ili mog bivšeg- glasilo je pitanje Dalile Dragojević za Aleks.
- Ja sam to komentarisala zbog Dejana, a ne zbog FIlipa. Mensur je izgleda zaboravio šta je on radio Milici. Mene Filip ne zanima, on je mene komentarisao samo sam mu odgovorila - rekla je Aleks.
- Ja stvarno ne pričam o tebi, to što ova gadura pita, to me ne zanima - rekao je Car.
- Dino koji je taj muškarac kojeg se Dalila plašila ? - upitala je Aleks Dina.- Ja ne znam ko je taj muškarac, evo nek Dejan objasni, ja znam da smo se Dalila i ja dopisivali - rekao je Dino.- Taj momak je Dino, ona je tebe istraživala bila pre ulaska. Ja znam da ima tu još jedna devojka koja je bila sa tobom a ona i Dalila su u svađi. Ona je strepila od tvog ulaska - rekao je Dejna.
- Totalno si nebitan u rijalitiju, a nebitna je tvoja informacija, kačiš se za mene - vikala je Dalila.