Vesti
Žuta štampa
Pričalo se da sa nastupa izlazi sa džakom para! Nedeljko Bajić Baja nikad iskrenije o karijeri, lovi i privatnom životu!
25.03.2022. 01:00
Izvor: Mondo
Pričalo se da sa nastupa izlazi sa džakom para! Nedeljko Bajić Baja nikad iskrenije o karijeri, lovi i privatnom životu!
Nedeljko Bajić Baja spoemnuo i svoju decu koja su nasledila talenat za muziku.
Iako ima brojne hitove i uspešne albume, Nedeljko Bajić Baja poznat je i kao neko ko se retko pojavljuje u medijima.
To ga ne sprečava da puni klubove i koncertne dvorane, a čini se da bi bilo koji splav ili diskoteka u srpskoj prestonici bio mali da primi sve obožavatelje njegove muzike, dok gotovo sve njegove kolege na svojim nastupima pevaju i po nekoliko njegovih pesama.Pevač je sada otkrio da vredno radi na novom albumu, ali i da se nada koncertu u Beogradu. Na pitanje zbog čega ga nema u medijima, dao je jasan odgovor:
"Ne krijem ništa, ono što je bitno neka se zna. Po meni je greška imati decu i gurati ih u medije i javnost iz nekog razloga, da žive neki javni život. Koji je razlog tome? Deca treba da imaju svoju slobodu i imaju svoj život, ne da žive život svojih roditelja", rekao je, pa otkrio da su njegova deca sin Marko i ćerka Milica od njega nasledila talenat za muziku."Jesu, imaju talenta. Ali, to ne zavisi od mene. Moje želje su da budu zdravi i stabilni ljudi, a čime će se baviti - to zavisi od njih. Ako budu rešili da budu pevači, neka budu, samo neka budu ono što jesu. Pokazaće vreme, kao što je pokazalo i za mene, vreme uvek pokaže šta smo i ko smo", dodao je.Brojni pevači hvalili su se kako su sa Nedeljkom Bajićem iznosili džakove novca sa nastupa, a pevač na ovakve navode ističe da "nije pristojno govoriti o tome".
"Drago mi je što je tako. Ali, po meni i mom načinu življenja, nije baš pristojno pričati o tome. Nije baš onako kao se priča i nisu to baš gomile para i džakovi. Važno je biti čestit čovek i živeti od svoga znoja. Biće još dobre muzike i džakova", naglasio je.
Ipak, kada je reč o njegovoj muzici, publika je navikla da se u svakom spotu nađe bar po jedna prelepa devojka, a pevač je otkrio da će i sa novim pesmama biti isti slučaj.
"Nisu samo u spotovima lepe devojke, već i u mom životu. Predivna stvorenja. Šta će biti kad dođe vreme snimanja, biće interesatno jako", rekao je on.