Vesti
Žuta štampa
Dalila i Aleks zaratile zbog s*ksa sa Dejanom usred emisije! Dragojevićka urnisala devojku bivšeg muža: Znamo šta smo gledali!
26.03.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Dalila i Aleks zaratile zbog s*ksa sa Dejanom usred emisije! Dragojevićka urnisala devojku bivšeg muža: Znamo šta smo gledali!
Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević postale su ljute rivalke nakon što je Aleksandra započela vezu sa Dejanom, a prethodno je bila i sa Filipom Carem, sa kojim je Dalila prevarila muža.
One su sada gostovale zajedno u emisiji, a voditeljka Sanja Marinković pitala ih je da li im je neprijatno.
- Da li je jednoj od vas dve neprijatno, kada pričate o svojim partnerima, koji su obojica bili sa vama? - upitala je Sanja Alek i Dalilu.
- Mislim da Dejan sada pokušava nekako kroz Aleks da ostvari sve ono što nije uspeo sa mnom, a to je da bude dominantaniji, da se oseti kao muškarac, da postavlja neka svoja pravila - istakla je Dalila, dok se Aleks kasnije ubacila:
- Ono što je meni uvek falilo jeste ljubav i zaštita - otkriva Nikolićeva.- Pa, kako si mogla da dobiješ ljubav i zaštitu od muškarca, kojem si animir dama? To još nikad nisam čula - rekla je Marinkovićeva.
- Ti si krenula da praviš frke. Mi nismo prvo imali intimni odnos, pa ušli u vezu, već je naš prvi odnos bio na Rajskom ostrvu, to ću sad da vam kažem - otkrila je Aleks u emisiji "Magazin In", a potom se ubacila i Sandra Rešić:
- Kako na Rajskom Vrtu, znamo za intiman odnos u izolaciji - prekinula je Dalila Aleksandru.
- To je vaše mišljenje - uzvratila je Nikolićeva.
- Nije mišljenje, to smo gledali - odbrusila je Dalila.
- Dejan Dragojević nikada neće biti žrtva, niti je ikada bio. Odličan manipulator i, što se mene tiče, od nekog skorašnjeg perioda jako loš čovek - rekla je Rešićka u "Magazinu In".