Vesti
Žuta štampa
Neverovatno! Darko Lazić posle nekoliko udesa ima vozačku dozvolu - evo i kako
02.04.2022. 02:00
Izvor: Blic
Neverovatno! Darko Lazić posle nekoliko udesa ima vozačku dozvolu - evo i kako
Folker Darko Lazić dosad je imao nekoliko udesa, a posle jednog mu je život visio o koncu.
U više navrata je ugrožavao bezbednost ljudi u saobraćaju, a sad je otkrio da ima vozačku dozvolu, te da mu ona nikad nije ni oduzeta, ali za vožnju motora.
- Ja ne znam šta su se svi okomili na mene. Dozvolu za motor mi niko nikad nije oduzeo! Ma neka mi se napuše ku**a svi koji kažu da nemam dozvolu. Dosta mi je više da se svi bave mojim životom. Zar nemaju preča posla? Nikog ne diram, a na mene su se svi okomili. Ljudi, gledajte svoja posla i prestanite da budete zavidni - rekao je Darko Lazić.
- Tačno je, imao sam čukanja ranije. Motor mi je bio potpuno uništen, ali sada sam obazriv! To je bilo dok sam bio mlad i lud. Moram da napomenem da nikad ne vozim pijan! Vodim računa o svom životu - dodao je Lazić, pa spomenuo devojku i koleginicu Barbaru Bobak.
- Barbara i ja volimo da se vozikamo motorom. Nemam strah od brze vožnje, iako sam imao više udesa. Planiram uskoro da kupim najbrži motor! Ako je najbrži, onda je i najskuplji i najbezbedniji. Voziću ga dok sam živ! Ma niko me neće sprečiti u tome. Nemam nikakav strah, a bitno mi je i da se ne plaše ni osobe koje se voze sa mnom - navodi pevač.