Vesti
Žuta štampa
Nikada nije održala koncert u Beogradu! Nada Topčagić otkrila šta ju je sprečilo: Treba ti vojska za to!
06.04.2022. 02:00
Izvor: Kurir
Nikada nije održala koncert u Beogradu! Nada Topčagić otkrila šta ju je sprečilo: Treba ti vojska za to!
Pevačica Nada Topčagić poznata je po svojim hitovima, ali i po neverovatnoj energiji zahvaljujući kojoj su njeni nastupi jedni od najveselijih.
Nada je pevala i na proslavi 40-og rođendana vrhunskog fudbalera Zlatana Ibrahomovića u Milanu, a sada je otkrila zašto nikada nije napravila solistički koncert u Beogradu.
Pevačica ne krije da je veliki tremaroš, i baš to je jedan od razloga što nikada nije održala nijedan solistički koncert u Beogradu.
"Uvek razmišljam o tome da li će biti ljudi, imam strah. Za koncert ti treba mnogo ljudi, čitav garnizon da imaš, vojsku, da bi napravio solistički koncert. Nikada ti ne možeš kao jedinka nešto da uradiš- priznala je Nada.
Iako bi mnogi na prvu rekli da su strah i trema za nju misaona imenica, ta osećanja sprečila su je u mnogim stvarima, između ostalog i potencijalnog koncerta u prestonici davnih sedamdesetih godina.
"Neke 1978. godine ovi s PGP-a su hteli da mi prave koncert na Tašmajdanu, Lidija Habić koja je bila glavna za propagandu. Ja sam rekla da to mene ne interesuje", rekla je Nada.