Vesti
Žuta štampa
"Ušla bih ponovo u rijaliti" Kija Kockar o "šemi" sa Stanivukovićem, a evo da li je delila dečka sa voditeljkom: "Zaljubljena sam"
07.04.2022. 02:00
Izvor: Blic
"Ušla bih ponovo u rijaliti" Kija Kockar o "šemi" sa Stanivukovićem, a evo da li je delila dečka sa voditeljkom: "Zaljubljena sam"
Pevačica i pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar rekla je u jednom inetrvjuu da se zaljubila u drugara, te da pati što nije u vezi sa prijatelje.
- Nemam dečka. Imam platonsku ljubav i čeznem za tom osobom. A nas dvoje smo samo prijatelji... - rekla je ona, pa je ostala misterijozna kada su je upitali da li je njena simpatija javna ličnost.
- Možda i jeste... Neću o njemu da pričam.
Ipak, Kija je bila izričita da nije u pitanju Draško Stanivuković.
- Ne! On me je iskoristio da bi bio u medijima i zarad sopstvene promocije. Baš je ispalo ružno - rekla je Kija za "Informer" i odgovorila na glasine da je ljubomorna na Tanju Savić, jer joj je preotela Draška.
- Niko mi nikog nije preoteo jer Draško nije ni bio moj.
Kija je odrično odgovorila i na pitanje o intimnim odnosima sa Filipom Đukićem u "Zadruzi".
- Milion puta sam rekla da to nije istina, čak sam se zaklela na Bibliji u emisiji Ognjena Amidžića.
Kockareva je odgovorila na tvrdnje da je bila u vezi sa Milošem Dimitrijevićem čavom u isto vreme kada je sa njim bila i Dušica Jakovljević.
- Ne. On i ja smo zapravo dva puta bili u vezi. Drugi put mnogo duže... Pročitala sam Dušičine komentare koji joj ne priliče - istakla je rijaliti učesnica za "Informer", te iznenadila sve izjavom da bi opet ušla u rijaliti.
- Da, kada bih dobila veliki honorar. Ali govorim o baš velikoj cifri, tako da se to nikada neće desiti. Bilo bi zanimljivo da me ljudi vide u nekom drugom svetlu. Na primer, da budem komentator u rijalitiju - istakla je ona.