Vesti
Sport
Konačno - Otkriveno kada Novak igra u Monte Karlu: Dobili smo odličan termin za Đokovićev prvi meč posle 47 dana!
12.04.2022. 02:00
Izvor: Mondo
Konačno - Otkriveno kada Novak igra u Monte Karlu: Dobili smo odličan termin za Đokovićev prvi meč posle 47 dana!
U poslednja četiri meseca smo imali prilike da ga gledamo samo tri puta, a u utorak će konačno biti na terenu na mastersu u Kneževini Monako.
Konačno je poznato kada ponovo gledamo Novaka Đokovića, posle tačno 47 od njegovog poslednjeg teniskog meča.
Najbolji teniser sveta u utorak će nastupiti u drugom kolu mastersa u Monte Karlu i to ne pre 15.00 časova!
Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu ATP-a, Đoković će igrati treći meč dana na glavnom terenu kompleksa u Kneževini Monako. Prvo će u 11.00 na teren izaći Danijel Evans i "laki luzer" Benžaman Bonzi. Nakon toga, Italijan Lorenco Muzeti će na megdan Francuzu Benoi Peru.
Tek nakon toga će Đoković nastupiti protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokine. Ipak, taj meč neće moći da počne pre 15.00 časova.
To će biti prvi meč Đokovića od poraza u četvrtfinalu Dubaija 24. februara, protiv Jiržija Veselog. Novak je od 4. decembra prošle godine odigrao samo tri meča za nešto malo više od četiri meseca.
Sada će imati priliku da se učvrsti na vrhu ATP liste ukoliko bude odigrao dobar turnir, a ukoliko savlada Davidoviča Fokinu, u trećem kolu će igrati protiv od jednog od četvorice igrača - njegov deo kostura "ukršta" se sa mečevima prvog kola David Gofan - Jirži Lehecka i Evans - Bonzi.
To znači da ako Đoković pobedi Davidoviča Fokinu, naredni meč moći će da igra tek u četvrtak.