Vesti
Žuta štampa
Ljubavno gnezdo poznatog para: Gudelj uselio Anastasiju u svoju luksuznu vilu
18.04.2022. 20:00
Izvor: Svet&Scandal
Ljubavno gnezdo poznatog para: Gudelj uselio Anastasiju u svoju luksuznu vilu
Ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelj više nije tajna
Anastasija Ražnatović ovih dana boravi u Španiji. Lepa Cecina Ćerka uživa s porodicom svog novog dečka, fudbalskog reprezentativca a sada je sitgla i diskretna potvrda njihove ljubavi i to upravo od Anastasije.
Mlada zvezda koja se trenutno nalazi u Sevilji bodrila je svog dečka s tribina a društvo joj je pravila njegova majka Olivera koja je oduševljena novom snajom. Potez Anastasije Ražnatović oduševio je Nemanju koja mu je sve vreme pružala podršku, ali i mnogobrojne fanove koji su oduševljeni što je Anastasija konačno uoplovila u novu romansu.Vreme koje provode u Španiji u potpunosti posvećuju jedno drugom a mnogi su primetili da Anastasija objavljuje slike iz Nemanjine luksuzne vile. Čini se da je porodica Gudelj toliko zavolela Anastasiju da joj nisu dovolili da sama odseda sama u hotelu. Dobro je poznato da su je mama Olivera i Nemanjina sestra odlično prihvatile a sad je stigla i potvrda da je i brat Nemanje Gudelj Dragi Gudelj takođe oberučke prihvatio Anstasiju.
Jutros je na „Instagramu“ osvanuo i video gde njih dvoje zajedno piju kafu. Dragi Gudelj, mlađi brat Nemanje Gudelj, takođe je fudbaler i igra za španski fudbalski klub Kordoba i u odličnim je odnosima s Cecinom ćerkom.Kako su preneli domaći mediji, Anastasija i Nemanja su se već dogovorili da je dolazeć praznik Usrks idealna prilika da naprave pauzu i vreme provedu sa Cecom, bratom Veljkom i ostatkom njene porodice.
– Anastasija i Nemanja se ne odvajaju otkako su se upoznali, a za njihovu vezu su znali samo porodica i najbliži prijatelji. Svi u njegovoj porodici su se obradovali kad su čuli da je s Cecinom ćerkom, već su je upoznali, bila je kod njega nekoliko puta, ali on zbog fudbala nije mogao da ode kod njenih. Pričali su pre nekoliko dana da bi se organizovali oko toga šta će za praznike, pa je i on rekao da je isto razmišljao kao Anastasija i da je najpametnije da za Vaskrs svi budu zajedno – priča izvor i otkriva da se Ceca raduje upoznavaju s obzirom na to da sportista prilikom posete Beograda nije imao vremena da ode u vilu u Ljutice Bogdana:– Ceca dosad nije imala prilike da upozna Gudelja. Nemanja je bio dva puta u Srbiji zbog Anastasije u prethodnih nekoliko nedelja, ali nije imao vremena da poseti Ražnatoviće. Kako su razdvojeni zbog njegovog angažmana u Sevilji, žele da svaki sat zajedničkog vremena iskoriste da budu sami. Ceca bi volela da što pre upozna Nemanju, čula je sve najbolje o njemu jer joj se Anastasija uvek poverava, pa je pitala i šta misli o tome da se za praznik svi okupe.
– Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je zajedničko putovanje, a Anastasija se s njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje, super se slažu. Anastasija je trenutno kod Nemanje u Španiji, tako da svaki trenutak koriste da uživaju nasamo i s prijateljima, pa svakodnevno obilaze restorane i razna VIP mesta – priča izvor.