Vesti
Sport
Veliki osmesi i radost preplavili navijačko selo: Đoković se družio sa navijačima
22.04.2022. 20:00
Izvor: novosti.rs
Veliki osmesi i radost preplavili navijačko selo: Đoković se družio sa navijačima
Najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se za polufinale Srbija opena, gde će igrati protiv Karena Hačanova.
U četvrtfinalu je Novak savladao je Miomira Kecmanovića nakon preokreta sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:3).
Srpski as će ponovo na teren u subotu, kada mu je protivnik Karen Hačanov, a do tada vreme je iskoristio za trening sa Hamadom Međedovićem, posle koga je sparingovao i sa sinom Stefanom.
Popodne je najbolji teniser sveta rezervisao za druženje sa fanovima u navijačkom selu "TC Novak".
Loptice, majice, srpske zastave, kačketi i knjige – samo je deo rekvizita koje su fanovi Novaka Đokovića iskoristili da dobiju potpis i sa Serbia open 2022 turnira krenu sa najlepšim uspomenama.
Oni najsrećniji imali su priliku i da se slikaju i tako ovekoveče trenutak koji će sigurno dugo prepričavati.Navijačko selo u okviru Teniskog centra Novak bilo je malo da primi sve one koji su od ranih prepodnevnih sati stajali u redu strpljivo čekajući da vide najboljeg tenisera na svetu, da ga slikaju, snime. Redovi su se stvorili i na samoj putanji kojom je Novak prolazio, a ovacije su nagovestile dolazak u zonu za navijače.
Novak je raspoloženo potpisivao sve rekvizite, a samo su se smenjivali osmesi i radost dece različitih uzrasta, ali i oni koji malo duže prate Novakove bravure na terenu.
Na kraju druženja Novak je među fanove bacio i potpisane loptice i otišao na odmor za sutračnji meč. Pobednik susreta Đoković - Hačanov u finalu Srbija opena igraće protiv boljeg iz duela u kome Fabio Fonjini čeka pobednika meča u kome se sastaju drugi nosilac Andrej Rubljov i Japanac Taro Danijel.