Vesti
Žuta štampa
Pale gnusne uvrede - Zola otkrio šta mu je majka Bosa rekla, Miljana osula paljbu po bivšoj svekrvi
26.04.2022. 20:00
Izvor: Alo
Pale gnusne uvrede - Zola otkrio šta mu je majka Bosa rekla, Miljana osula paljbu po bivšoj svekrvi
Miljana je izrevoltirana Zolinim komentarom, osula paljbu po majka Bosi
Voditelj Milan Milošević dao je reč Lazaru Čoliću Zoli, kako bi prokomentarisao telefonski poziv koji je imao sa majkom Bosom.
- Videlo se da je iznervirala, verovatno je mislila na stvari koje su se izdešavale - rekao je Zola.- Je*aću je usta ku*vinjska, ta ku*vetina što je gora od svih. Je*em je usta... Ona nema ništa, niti će imati - ubacila je Miljana.
- Moja majka je kraljica, ni u pozivu nije rekla ništa loše za nju, samo da se sklonim. - nastavio je Zola.- Neka me se mane ta zmijurina, želim joj sve najgore i to će je stići. On se igra sa devojkom za koju zna da nije dobro i traži promene - dodala je Kulićeva.
- Moja majka nikad ne bi izgovorila neke stvari, a ovo je klasično vađenje. Svake godine ide ista priča i mene to ne interesuje, neću da joj uzvraćam i spuštam se na njen nivo. Ovo mi je primitvno da na ovaj način vodim konverzaciju. Majka me nije iznenadila - pričao je Čolić.
- Što ti nije rekla da mi ne uzimeš novac? Je*em je usta smrdljiva, ku*vetina kojoj sam plaćala. Ona uzima novac da puni gu*icu njoj i ovom vepru - besnela je Miljana.- Tvoji su digli ruke od tebe i poslali su te ovde da im zarađuješ pare. Ona nije bolesna, nego ima bolest za mojom ki*om. Ona se ugledala na njene i u ponedeljak pokazala kako to funkcioniše kpod njenih. U ponedeljak jedan, u utorak drugi. Jadan onaj kome si ti kupovala parfeme i plaćala struju. Ja bih pustio i ponija da mi iz*dka ku*ac, ali nju ne mogu više. Ona zato gori. Ja kad je pogledam u oči, vidim svoj ku*ac. Pokušava na sve načine da me vrati, ali ne može više, ne dozvoljavam. Ovo što mi vređa majku, govori o njoj, jer drugačije je kad smo mi bili zajedno. Jutros mi je upalal u krevet, rekla mi da lepo mirišem i krenula da me grize - dodao je Zola.