Vesti
Žuta štampa
Tito je bio nervozan kada sam ga videla! Suzana Mančić se prisetila susreta sa njim, pa ogolila svoj ljubavni život!
02.05.2022. 02:00
Izvor: Mondo
Tito je bio nervozan kada sam ga videla! Suzana Mančić se prisetila susreta sa njim, pa ogolila svoj ljubavni život!
Suzana Mančić nikad iskrenije o karijeri, ljubavi i susretu sa Josipom Brozom Titom.
Suzanu Mančić ekipa emisije "Premijera vikend specijal" uhvatila je na jednoj svadbi na kojoj je njena ćerka Teodora bila kuma, a voditeljka je u veselju uživala sa svojim suprugom Simeonom.
Kako je poznato da je Suzanin suprug iz Grčke, ona je istakla koliko voli kada on dođe u Beograd i provodi vreme sa njom i njenim najbližima.
"Simeon je došao na ovu svadbu, on voli moju decu, podjednako ih je gajio kao i ja. Ovo je jako važno kumstvo. Mi smo zajedno, ali na svoj način, onako kako nama odgovara. Slažemo, se provodimo se, ali nekad se i posvađamo, obično oko gluposti. To je jedna veoma čvrsta veza koja je pre 4 godine okončana i brakom, danas je stavio u burmu", rekla je, pa progovorila o svom ljubavnom životu:
"Volela sam tuđe i tuđe je volelo mene, ali Bog tako podeli karte da se svako vrati gde treba. Nikog nikada nisam htela da povredim, ali kad se ljubav desi, to je onda to. U ljubavi nema pravila, ali uvek treba da postoji ferplej i poštovanje. Ja nisam mnogo plakala zbog ljubavi, odgajana sam tako da u ljubavi uživam dok traje. Ali pošto ništa nema garanciju, pa ni ljubav, kada to prođe treba je pustiti. Ja sam saznana tako da se radujem tuđoj sreći. Desi se i da plačem zbog ljubavi, retko, ali desi se. Pola sata i idemo dalje. Ljubav je najslobodnija forma na ovoj planeti, ne možeš ti nekog naterati da te voli ako ne želi da te voli", objasnila je ona.
Suzana je priznala i da je preferirala muškarce koji nisu iz javnog sveta, ali je ipak jednom takvom rekla "da".
"Nisam volela ljude koji su iz branše. Bilo je tu simpatija, na kraju sam se za jednog i udala, jer običan čovek nije mogao da razume šta mi to radimo po turnejama. Danas dižem ovu čašu svim onima koji počinju zajednički život i vole se", zaključila je Suzana.
Nakon komplimenata koje je dobila na račun svog negovanog izgleda, Suzana je spomenula Josipa Broza Tita, a potom se osvrnula na susret sa njim.
"Jednom su Tita pitali kako izdržava sve ove godine i ne stari, a ona kaže ''Pa nemam kad da ostarim, stalno radim'', e to isto važi i za mene nekadašnju Titovu pionirku. Za vreme Tita nismo ni znali šta je Lui Viton, nosili smo ko šta ima. Ja sam pred Titom pevala u svojoj maturskoj haljini", objasnila je Suzana.
"U školi smo učili: 'Koga najviše voli? - Druga Tita!'. Tito je bio vidno nervozan kada sam ga videla. Mi smo dali mali program na Tari, on je bio jako neraspoložen, njegove pudlice su lajale. Ne znam kakav je bio, moj otac je bio novinar 'Borbe', pratio je Tita. On nam je ulivao sigurnost, bio je vođa, lider, lukav, pametan. To tek sad vidimo... Tito je jedan deo istorije koji ja pamtim", rekla je ona.