Vesti
Žuta štampa
Radnik marketa u kom je Marko razlupao vrata: Dolazila policija dva puta, sve snimljeno kamerama! I komšije su imale šta da kažu
03.05.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Radnik marketa u kom je Marko razlupao vrata: Dolazila policija dva puta, sve snimljeno kamerama! I komšije su imale šta da kažu
Marko Miljković, bivši rijaliti učesnik i suprug pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani, navodno je razlupao vrata jednog marketa na Bežanijskoj kosi, jer mu je smetala buka. Marko je, naime, u petak u zoru, navodno demolirao ulaz u magacin i uleteo u lokal jer nije mogao da spava od buke tokom pripreme mesa za prodaju.
- Da, on je polomio ova vrata ovde, sve se vidi na kamerama. Policija je bila i danas i u petak. Stariji kolega koji je mesar je radio tog jutra i sve to se odigralo u pola 6 - rekao je zaposleni u marketu u kom se dogodio incident, a onda i dodao da Miljković nije fizički nikoga napao, već samo verbalo: - Vikao je na mesara, ali ga nije povredio ili napao fizički.
Sa druge strane, komšinica koja živi u istoj zgradi gde i popularniji rijaliti par, ističe da su njih dvoje dobre komšije, pa je i dala svoj komentar o neprijatnoj situaciji.
- Marko i Luna su odlične komšije, uvek se jave kad ih vidimo, imaju i neku kucu koju šetaju. Što se tiče tog incidenta ne znam ništa nisam bila ovde, bila sam kod ćerke, ali Marko nije jedini kome smeta ta buka iz radnje, mnogi se žale na isto.Podsetimo, market u kome se dogodio incident se nalazi u zgradi u kojoj su Luna i on kupili stan i gde žive od kraja prošle godine. Njihova nekretnina je dijagonalno od radnje i na drugom spratu, ali se zvuk iz dela za mesaru očigledno čuje, zbog čega je Marko Miljković navodno besno reagovao.
- Zaposleni su na poslu već oko 5.30, pripremaju robu za prodaju, pa tako i meso. Radnja se otvara u 7.30 i do tada sve mora da bude spremno. U petak u zoru Miljković se pojavio na vratima službenog ulaza, tačnije magacina, jedva je stajao na nogama. Šutirao je vrata magacina, razvalio ih je, pa je tek onda pozvonio. Bio je besan. Rešio je da se obračuna s mesarom, kome je i pretio. Urlao je i tražio da vidi šeficu. Bio je bezobrazan i bahat, u jednom momentu je hteo i da se pobije s mesarom, koji mu je objašnjavao da samo radi svoj posao. Svima je bilo neprijatno. Miljković je vikao: "Znaš li ti ko sam ja?!", "Ja sam kupio stan ovde, hoću svoj mir". Izvređao je šeficu i otišao. Od tada nije dolazio - priča izvor i dodaje da ovo nije prvi put da bivši učesnik "Zadruge" uleće u radnju jer mu smeta zvuk satare.
- Miljković je već pravio problem, jer ne može da spava od lupanja satare iz obližnje radnje. Dolazio je već da utišava zaposlene. Sećam se da je i na Veliku subotu, u osam sati ujutru, dakle samo dan pred Vaskrs, histerisao. Uvek je bahat, a ovo što je uradio pre nekoliko dana navelo je sve koji su se tu zatekli da im bude neprijatno - završava izvor "Kurira".
Menadžment marketa će navodno podneti tužbu protiv Miljkovića, dok on s druge strane negira da je bio učesnik bilo kakvog incidenta.
- To nije istina, lupaju gluposti - bilo je sve što je Marko rekao povodom ovih tvrdnji.