Vesti
Žuta štampa
Haris se iselio iz Radinog stana, Manojlovićeva otkrila detalje
10.05.2022. 02:00
Izvor: Vesti online
Haris se iselio iz Radinog stana, Manojlovićeva otkrila detalje
Prekid veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića navodno se dogodio nakon čak šest godina života pod istim krovom.
Rada Manojlović je bila ta koja je u jednom momentu presekla i od svog devet godina mlađeg dečka Harisa Berkovića zatražila da se iseli iz stana, što je on i učinio. Rada je primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, stoga je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika.
Od raskida je prošlo već neko vreme, a samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvestio ju je po mnogim pitanjima.
– Primetila sam da me plaši prolaznost, kada je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka. Takođe bih rekla da strahujem od nepoznatog, onoga što ne mogu da vidim i kontrolišem – kazala je Rada.
– Dosta sam bila loša i u organizaciji umela sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspela to da rešim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala – dodala je pevačica, koja gostujući u emisijama ne skida osmeh sa lica.