Vesti
Žuta štampa
Karleuša ispljuvala kolege, a zatim jednu pevačicu digla u nebesa: U gomili idiota ona je bljesak
12.05.2022. 20:00
Izvor: Svet&Scandal
Karleuša ispljuvala kolege, a zatim jednu pevačicu digla u nebesa: U gomili idiota ona je bljesak
Karleuša podržala Konstraktu. Jelena Karleuša oduševljena je Anom Đurić Konstraktom, te je na svom Instagram storiju podelila svoje mišljenje o našoj predstavnici na Evroviziji, koja večeras nastupa u drugom polufinalu sa rednim brojem tri.
Karleuša podržala Konstraktu i pre nego što je izabrana za srpskog predstavnika.– Ta njena posebnost je tako inspirativna. U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bave muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha (da, toliko mi idu na k..), ona je bljesak! Šaljem joj puno poljubaca i čitavoj ekipi želim svu sreću u Torinu – napisala je JK na svom storiju.
Na kraju, Karleuša je pozvala sve da glasaju za Konstraktu.– U mislima šaljem cunami pozitivne kreativne energije našoj predstavnici! Neka nam broj 3 donese sreću! Go Konstrakta! Go Serbia! Go No – završila je pevačica.
Podsećamo, Karleuša je i tokom izbora za srpskog predstavnika na Evroviziji pružila podršku Konstrakti, dok su neki bili protiv nje, a sad pozivaju narod da glasaju za nju.
– Konstrakta je večeras pod rednim brojem 3. Vi znate koliko meni taj broj znači i koliko sam opsednuta tim brojem. Predosećam veliki uspeh. Pesma i koncept su top, a Konstrakta mega kul lik. Baš mi se dopada – započela je Karleuša, pa nastavila: