Vesti
Žuta štampa
Prala ruke 70 dana! Konstrakta se oglasila nakon povratka sa Evrovizije - o njenim objavama pričaju svi!
16.05.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Prala ruke 70 dana! Konstrakta se oglasila nakon povratka sa Evrovizije - o njenim objavama pričaju svi!
Konstrakta se prvi put nakon Evrovizije oglasila na Instagramu i porukama nasmejala sve.
Konstrakta se vratila kući nakon osvojenog fantastičnog petog mesta na Evroviziji, a u nedelju je u finalu, usred izvođenja pesme "In Corpore Sano" doživela manji peh o kojem je govorila za medije.
Nakon što je razgovarala sa novinarima i pozirala fotografima na aerodromu "Nikola Tesla", srpska predstavnica se oglasila na svom Instagramu.Kontrakta je podelila nekoliko storija, odnosno, fotki sa nastupa i priprema i još jednom do suza nasmejala sve.
"Prala ruke 70 dana", napisala je umetnica u prvoj objavi, a tih 70 dana se odnosi na period između našeg takmičenja za Pesmu Evrovizije i samog finala Evrovizije.
"Finalno pranje", piše na sledećem storiju i može se reći da je time priča zaokružena.
Konstarkta je bila oduševljena dočekom i reakcijom ljudi, što na aerodromu, po gradu, u komšiluku, bukvalno svuda.Podsetimo, Konstrakta je osvojila 5. mesto na 66. Evroviziji koja se održala u Torinu. Ono što je iznenadilo mnoge gledaoce je i veliki raskorak između nacionalnih žirija koji su glasali i publike, pa je tako Ana dobila samo 87 poena od žirija (čak 23 zemlje joj nisu dale ni poen), ali je zato evropska publika nagradila sa čak 225 poena.