Vesti
Žuta štampa
Dalilin otac besan zbog njenog pomirenja sa Filipom: "Nemoj da dolazi kod mene taj Car, našla je najgoreg čoveka"
18.05.2022. 20:00
Izvor: Blic
Dalilin otac besan zbog njenog pomirenja sa Filipom: "Nemoj da dolazi kod mene taj Car, našla je najgoreg čoveka"
Iako su tvrdili da nikada više neće biti zajedno, Dalila Dragojević i Filip Car pomirili su se rano jutros, a ponovno stupanje u emotivnu vezu ozvaničili su intimnim odnosom u izolaciji.
Tim povodom oglasio se Dalilin otac, Huso Mujić koji je i te kako imao šta da kaže o ovom paru.
- Ništa ne kažem, šta da kažem, nije trebalo da prihvati tu svadbu! Napraviće opet cirkus od nje. Kakva svadba, kakvi bakrači, pa šta joj je sve izgovorio! Pa, za jednog mangupa, za kog se on smatra, sramota je da tako priča i otkriva šta je radio sa curom, pravi mangupi to nikada ne rade... - rekao je Huso.
Na pitanje da li Cara može da vidi kao svog zeta, bio je i više nego oštar.
- Nikada u životu on neće moći da bude moj zet. Ja sam plakao kad je i Dejan plakao, kad je njega gušilo gušilo je i mene, hvala Bogu pa ništa nije gore napravio sebi. Nemoj da dolazi kod mene u Gornji Šepak taj Car, ne želim da ga vidim ovde posle rijalitija - rekao je on za Pink.
Konstatacija da su se njih dvoje pomirili, samo ga je još više iznervirala.
- Eto, vidiš kakav je karakter... I njen i njegov! On je sto puta vikao da neće više, a to govori i ona. Svašta joj je izgovorio javno, ja ne bih bio s njim posle toga, ma nema šanse. Da je našla nekog momka kao Dejana ili sličnog njemu... A ona našla najgoreg što je mogla da nađe.