Vesti
Žuta štampa
Andrija Miloševič o očinstvu: "Daleko sam od onog tipa koji misli da majke rade sve, ja menjam pelene"
21.05.2022. 20:00
Izvor: Blic
Andrija Miloševič o očinstvu: "Daleko sam od onog tipa koji misli da majke rade sve, ja menjam pelene"
Popularni glumac Andrija Milošević uživa u ulozi oca, menja pelene i obavlja sve "slatke" obaveze oko naslednika i pomaže svojoj partnerki, glumici Aleksandri Tomić.
- Menjam pelene, tata sam, tata koji radi sve što tate treba da rade. Sve znam i radim, Sandra i ja zajedno - rekao je Andrija.
- Daleko sam od onog tipa kao sad "majka sve radi, a ti ništa". Ne, mislim da sve treba da bude pola pola, da se pomogne, da to bude prava priča, drugačije ne priznajem - naveo je Milošević.
Andrija ističe da ga je nabolje promenilo to što je postao otac i da je najvažnije za vaspitanje ono što se priča deci.
- Na bolje me je promenilo to što sam postao otac! Isti sam koji sam bio, sada imam još više razloga da budem srećan i sreću delim sa drugima, to vam dete napravi. Ono je generator nežnosti - ispričao je glumac.
- Mnogo je važno da su nam deca živa i zdrava i ono šo poručujemo deci pravo, to je ono što nam sada treba. Da nam deca ne žive u paklu laži i katastrofalnih stvari koji ih navode na to da misle da je nešto dobro, a nije. Moramo kao javne ličnosti da promovišemo lepu istinu. Potoji istina koja je ledena, ali može da bude lepa je oslobađajuća. Šta ćemo reči deci, to je najvažnije - naveo je Milošević.
S obzirom na to da je deci na Internetu sve dostupno, pitali smo ga da li će svog sina Relju uskratiti Jutjuba, društvenih mreža ili će ih koristiti uz kontrolu.
- Ne znam, mislim da to niko ne može da odgovori. Možete reći: "Vidi kako je grozno što je sve dostupno deci", s druge strane to nam olakšava mnogo toga u životu - rekao je Milošević i dodao:
- Stvari se menjaju, svet se menja, ne možete protiv toga, jedino da živite kao amiš, da odeš na selo, i to je legitimno, da se oslobodiš svih tekovina 21. veka i živoš tradicionalan način život, a ko je spreman na to, to su retki ljudi. Mislim da će me voditi srce i tako ću ići.