Vesti
Žuta štampa
Ona sela na "raketu" i bije li bije! Era i Zorica o vreloj akciji usred nastupa - pevači zgranuti ponašanjem na slavlju!
23.05.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Ona sela na "raketu" i bije li bije! Era i Zorica o vreloj akciji usred nastupa - pevači zgranuti ponašanjem na slavlju!
Zorica Marković i Era Ojdanić komentarisali Viki i Marka koji su usred slavlja imali žestoku akciju u Zadruzi.
Povodom venčanja Dalile i Filipa Cara, odnosno Dejana i Aleksandre, u Zadrugu su prethodnog dana ušli pevači i nekadašnji rijaliti učesnici Era Ojdanić i Zorica Marković sa zadatkom da uvesele proslavu.
Ipak, na veselju desilo se nešto krajnje sramotno, a scena u kojoj Viki i Maro Osmakčić tresli krevet dok im je Era pevao pred još i okupljenim ukućanima, zgrozila je sve.Svoje gađenje ponašanjem rijaliti igrača nisu krili ni Zorica ni Era.
"Ne znam ko me je osudio, ali me zabole ku*ac. Ako je neko video, krstila sam se kada sam ih videla u krevetu. Ja sam tamo došla da radim, a oni se je*u. Zgranula sam se. Zato sam i legla pored njih da ih poprskam vodom, da im budem bliža. To je krajnje nepristojno, nisu nikoga ispoštovali, posebno pevače, pa sam reagovala. Usred belog dana to rade, dok mi pevamo, pravimo štimung, gledaju ih milioni ljudi, a oni se krkače", rekla je Zorica.
Potom se oglasio i Era koji je istakao da ništa slično nije doživeo za svojih 55 godina karijere.
"Negde na polovini žurke zovu me Matora, Zorica i Ša i pokazuju prema vratima. Nisam imao pojma o čemu se radi, prišao sam i oni me gurnuše tamo. Ja bacim pogled levo, kad ono dvoje pod jorganom, samo rade. Vidim da je se*s u toku, ali ne znam ko su. Čujem nju malo vrišti, ispod nje tetovirana ruka. Pevam i dalje, uhvatim da vidim kome pevam, kad ona se popela i sela na raketu i bije li bije", kaže Era i dodaje da je bio šokiran.
"Bio sam malo zatečen i prvi put u svojoj karijeri sam tako nešto doživeo posle 55 godina na estradi, da zabavljam dvoje mladih ljudi koji vode ljubav", kaže on.