Vesti
Sport
Generalni direktor Crvene zvezde uverava javnost da će se ekipa tokom leta pojačati vrhunskim pojedincima
Zvezdan Terzić: Bićemo jači nego ikad
25.05.2022. 20:00
Izvor: Danas
Zvezdan Terzić: Bićemo jači nego ikad
U danu kada je klub produžio saradnju sa Dejanom Stankovićem do 2025. Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, poručio je navijačima da će ekipa u narednoj sezoni biti jača nego ikada.
Seirio se Terzić tokom potpisivanja ugovora sa Dejanom Stankovićem, čini se i opravdano. Njegova uverenja da će Zvezda po peti put zaredom osovjiti domaću titulu bila su tačna, a ekipa je u prilici da u četvrtak, posle 2007. prvi put odbrani duplu krunu.
„Nijedan igrač nije na prodaju. Pojačaćemo se maksimalno, mnogo bolje nego do sada, jer smo rešili da napravimo novi iskorak u istoriji Crvene zvezde. Bićemo jači nego ikad“, delovao je Terzić toliko samouvereno, kao da je klub već dogovorio par obećavajućih transfera.

Što se tiče samog dogovora sa Stankovićem, Terzić ističe da su svi u klubu izuzetno zadovoljni, jer je potpisivanje trogodišnjeg ugovora potvrda sveukupno dobrog rada u Zvezdi.
„Izuzetno smo zadovoljni saradnjom s njim i to je rezultiralo potpisivanjem novog ugovora. Osvajanjem šampionske titule ostvarili smo naše zacrtane ciljeve, a sezona je bila izuzetno teška, jer smo jurili prvo mesto posle nekoliko godina u kojima smo dominirali. Zvezda je i ove sezone pokazala svoju snagu i to da je niko ne sme otpisivati. Verovao sam u Zvezdu, igrače i trenera. Na minus pet sam rekao da ćemo biti šampioni i da ako ne budemo – odlazim iz kluba. Bila je to hrabra odluka, ali sam verovao. Želeo sam na taj način da motivišem i pokrenem sve strukture unutar kluba. Mislim da je Zvezda zaslužila da bude šampion. Ne samo ove sezone, već i sledeće i one tamo. Uradićemo sve da ovom nizu ne bude kraja“, podsetio je Terzić na obećanje dato u teškim trenucima po ekipu, koja je tada kaskala bodovno za Partizanom.