Vesti
Žuta štampa
"Stigla je sudska odluka, Miroslav lić jeste Devinov otac" Mirjana Antonović se oglasila i otkrila detalje
26.05.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Stigla je sudska odluka, Miroslav lić jeste Devinov otac" Mirjana Antonović se oglasila i otkrila detalje
Mirjana Antonović oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina Antonovića.
Mirjana je nedavno boravila u Beogradu na poslednjem ročištu i najavila je kraj suđenja, a sada je izvestila o detaljima presude.
- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom - napisala je prvo Mirjana.
- Ovo nije samo naša pobeda, već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva - dodala je ona.
- Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana - zaključila je ona na Fejsbuku.
Podsetimo, Mirjana je dugo bila u ljubavi sa Miroslavom. Godinama pokušava da dokaže da je Devinov otac, što je on uporno demantovao. Antonovićeva je redovno izveštavala pratioce na društvenim mrežama o detaljima suđenja, tužbi, baš kako je uradila i sada.