Vesti
Žuta štampa
Otkriveno kako je došlo do pomirenja Stanije i Tamare. Prošlo je 6 godina od brutalnog sukoba, a sada ovako zakopale ratne sekire!
01.06.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Otkriveno kako je došlo do pomirenja Stanije i Tamare. Prošlo je 6 godina od brutalnog sukoba, a sada ovako zakopale ratne sekire!
Starlete Tamara Đurić i Stanija Dobrojević pomirile su se nakon žestokog sukoba tokom učešća na "Farmi 6", a Tamara je otkrila kako je do toga došlo.
Tamara i Stanija su 2016. godine tokom učešća u rijalitiju imale brutalne svađe, razmenjivale su uvrede, a nisu štedele jedna drugu i godinama nakon Farme. Međutim, njih dve su se sada pojavile zajedno na jednom događaju i tom prilikom se nisu razvajale, a čak je tokom provoda između njih pao i poljubac u usta.
- Bile smo raspoređene na žurki tako da smo bile za istim stolom, nije mi smetalo, naprotiv. Ona mi je prišla na žurki, javila se i rekla: "Čula sam da si rekla jedno za mene da znaš da se ne bavim poslom kojim se bavi većina starleta", rekla sam joj: "Stvarno sam tako mislila i uvek pričam ono što mislim". Mi se nismo ni videle, ni čule od Farme - rekla je Tamara za Telegraf.rs i nastavila:
- Stanija, i ona sama kaže, da je potpuno drugačija osoba u odnosu na taj period, te 2016. godine, da apsolutno misli da je moje ponašanje tada bilo bolje nego njeno, jer se sa pogrešnim ljudima družila. Stanija je sada stvarno, ne mogu da kažem porasla, jer je ona već u nekoj poznoj mladosti, ali potpuno je drugačija, nekako je dobroćudnija.
- Kad pogledam kakve su ove današnje devojke koje izlaze iz rijalitija, koje postaju poznate influenserke, starlete, jutjuberke, tiktokerke, Stanija je zlato. Kako godine idu, neke stvari izlaze na videlo. Kada sam ušla na Framu nisam znala ko je Stanija, nisam je gotivila jer se ona družila sa ljudima koje tada nisam stvarno gotivila i koje ne gotivim i danas, nekako mi je tamo bila nesnađena, a kada pogledam sada, izgleda mi kao zrela žena - rekla je Đurićeva.
Na pitanje da li su nakon Farme tužile jedna drugu, kako su pričale u rijalitiju, Tamara je odgovorila:
- Nikada nisam tužila nikoga, a koliko znam, nije ni ona protiv mene, ali jeste bilo klinča na Farmi, ali to je bilo, čini mi se, 2016. godine. Od tada je nisam videla, i eto, to pomirenje se desilo nekako spontano.
- Bile smo u svađi, a te rijaliti svađe tih godina su bile potpuno drugačije nego sada. Mi smo se vređale na račun fizičkog izgleda i nekih stvari iz rijalitija, nismo bile u velikom problemu, da smo nanele jedna drugoj neko veliko zlo, pa da tu nisu mogle da se zakopaju ratne sekire - zaključila je starleta.