Vesti
Sport
To ne želimo da se ponovi! Zvezda zna kako mora i kako ne sme u meču za titulu - "Sve da bude drugačije nego prošli put"
05.06.2022. 20:00
Izvor: Mondo
To ne želimo da se ponovi! Zvezda zna kako mora i kako ne sme u meču za titulu - "Sve da bude drugačije nego prošli put"
Crveno-beli poručuju da su izvukli lekcije iz teškog poraza i da spremni i motivisani dočekuju utakmicu sezone.
Dan pred peti meč finalne serije Crvene zvezde i Partizana, klub sa Malog Kalemegdana objavio je da su sve ulaznice podeljene, pa će ispunjen "Pionir" videti najvažniji meč sezone – za titulu i plasman u Evroligu.
Ekipa Dejana Radonjića od 20 časova dočekaće tim Željka Obradovića pred crveno-belim tribinama, a poruka šefa struke Zvezde je da ekipa mora da odigra potpuno drugačije nego u prošlom meču, u kojem je deklasirana na parketu Partizana.
Takođe, on je navijačima uputio poziv da bodre njegov tim, ali da to rade sportski, fer i korektno.
"Posle 4 odigrane utakmice i 2-2 došli smo do petog odlučujućeg meča u ovoj finalnoj seriji. Tri meča su bila odigrana na jedan način, ovaj poslednji potpuno drugačije i to ne želimo da se ponovi. Čvrstom igrom, svom energijom koju imamo u ovom trenutku, sa dugim intervalima dobre koncentracije i potpuno drugačijom igrom u oba pravca želimo da odigramo ovu utakmicu. Pozivam još jednom naše navijače da nas bodre, pruže nam podršku u utakmici koja je važna, ali da to čine fer, sportski i korektno i da se na kraju radujemo dobrom rezultatu", rekao je Zvezdin trener.
Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić odigrao je u karijeri mnogo važnih utakmica poput sledeće. U najavi meča je rekao šta očekuje od ekipe i od navijača.
"Očekuje nas veliko finale i peta utakmica. Sve mora biti drugačije od prethodne utakmice, od odbrane, čvrstine, energije. Očekujem reakciju iako ova serija nije samo jedna utakmica, već deo celine u kojoj su ostale tri koje su bile potpuno drugacije. Spremni ćemo dočekati ovu utakmicu. Borili smo se za naše navijače u petoj poslednjoj utakmici, i sada smo došli do te situacije. Još jednom apelujem na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez ikakvih uvreda na račun protivnika niti ubacivanja predmeta na teren“ rekao je kapiten crveno belih.
Duel Zvezde i Partizana u dvorani "Aleksandar Nikolić" počeće u ponedeljak u 20, a crveno-beli su saopštili da će ulazi u dvoranu biti otvoreni od 17 časova. Takođe, navjačima će biti oduzimani upaljači, sitan nova ci svi predmeti koji bi mogli da budu ubačeni na parket.
Zvezda je podsetila i na to da je kapacitet dvorane smanjen posle kazne ABA lige.