Vesti
Žuta štampa
Stigli rezultati - Viki iz Zadruge vadila krv, a evo u kojoj je nedelji trudnoće
09.06.2022. 20:00
Izvor: Blic
Stigli rezultati - Viki iz Zadruge vadila krv, a evo u kojoj je nedelji trudnoće
Rijaliti učesnica Viktorija Viki Mitrović nedavno je posumnjala da je trudna, zato što je poslednji ciklus imala 7. aprila. Ona je pre neki dan prvo uradila kućni test, koji je bio pozitivan, a tom prilikom sa njom je bio i Marko Osmakčić, njen partner.
Danas je Viki Mitrović vadila krv, kako bi sa sigurnošću znala da je zaista reč o trudnoći.Rezultat beta hcg je pokazao da je Viki trudna i to između 7 i 8 nedelja.S obzirom na to da joj je rezultat 111350.00, ona je između 7. i 8. nedelje (referentna vrednost za tu nedelju trudnoće je 7.650 – 229.0009), piše "Pink".
Inače, Regina Spasić, baba Viktorije Mitrović, ogorčena je zbog ponašanja svoje unuke u rijalitiju "Zadruga".- Mene je sramota otkad je ona s Markom. Ono jahanje i s**s kad je bila Dalilina svadba, pred Erom Ojdanićem i svima, mene je toga sramota. Zgadila mi se. Van pameti. Ima žensko dete i to da radi, užas. Njoj će socijalno oduzeti dete ako ovako nastavi, a ja sam stara, ne mogu da joj budem staratelj. Imam da joj poručim da skloni tu trudnoću i da se kloni Marka, ona zna najbolje svoju situaciju. Marka i novu bebu ovde u kuću ne primam. Već čuvam jedno i to je dovoljno - rekla je za "Kurir" Regina.