Vesti
Žuta štampa
Bazen i tobogan za mezimicu! Prava čarolija u restoranu gde Marko i Luna proslavljaju ćerki rođendan, mislili su o svakom detalju!
12.06.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Bazen i tobogan za mezimicu! Prava čarolija u restoranu gde Marko i Luna proslavljaju ćerki rođendan, mislili su o svakom detalju!
Marko Miljković i Luna Đogani krstili su ćerku Miu u manastiru Grabovac u blizini Obrenovca, a dekoracija u restoranu u kom se održala proslava je magična.
Naime, restoran u kojem je organizovana proslava, ukrašen je u roze i plavim tonovima. Bend svira popularnu muziku, dok je za decu napravljen posebni kutak.Naime, unutar restorana nalazi se bazen sa lopticama, ali i tobogan, što je oduševilo mališane, koji su odmah pohitali, da isprobaju ovu zanimaciju.
Andrej Atijas je na svom Instagram profilu objavion delić atmosfere i ostavio sve bez teksta, nema sumnje da su Luna i Marko mislili o svakom detalju.Inače, na proslavu su stigli i Lunini roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, a ponosna baka Anabela se ne odvaja od unuke Mie.Luna i Marko su u intervjuu nakon krštenja priznali da bi voleli da imaju još jedno dete - sina.
"Emocije su velike, nisam zaplakala. Često razgovaramo o drugoj bebi, kako je suđeno tako će biti, imamo u planu. Voleli bismo da imamo dečaka, sina. I da bude ćerka, samo da je živa i zdrava. Sin bi se zvao Luka, mi smo to znali još kad smo bili u vezi i ništa nismo promenili", rekla je Đoganijeva.