Vesti
Žuta štampa
Pola estrade na svadbi Đanijevog sina: Goca Božinovska i Zlata Petrović stigle prve, tu su i oni, a ovaj poklon svi nose!
13.06.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Pola estrade na svadbi Đanijevog sina: Goca Božinovska i Zlata Petrović stigle prve, tu su i oni, a ovaj poklon svi nose!
Slađa i Đani Trajković danas su oženili starijeg sina Miloša, a nakon crkvenog venčanja u Hramu Svetog Save, oni su se uputili ka jednom hotelu u Beogradu gde će se održati gala proslava za 550 zvanica.
U hotel su prvi pristigli Đani i Slađa koja se presvukla u drugu haljinu, a nakon njih pristizali su i ostali gosti.Pevačica Indi Aradinović došla je sa dečkom, pevačica Vanesa Šokčić, Zlata Petrović sa sinom Jovan Pejić, Goca Božinovska, Uroš Živković, Slađa Alegro sa suprugom, Zorica Brunclik sa Kemišom i porodicom, MC Stojan, Borko Radivojević, Boban Rajović, Saša Matić, Jana, Snežana Đurišić, Sloba Radanović sa suprugom Jelenom."Koliko ja znam oni imaju sve pa im poklanjam kovertu. "Ruzmarin" pevam na skoro svakoj svadbi, uglavnom naručuju muškarci. Valjda, zato što ih više pogađa", rekao je Saša.Slađa Alergro priznala je da se spremala za ovaj dogadjaj od 10 jutros. Nada se da neće odmah pevati, a ako bude potrudiće se da odabere pesmu koja će se dopasti Slađi i mladencima jer poznaje njihov ukus. Ona je rekla da njen suprug ne voli kamere.Uroš Živković došao je sam. Poneo je sivu kovertu u kojoj je novac koji će pokloniti mladencima. Kaže da nema devojku, ali da ima simpatiju.Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina su takođe doneli kovertu kao poklon. Katarina kaže da su poslednjih dana imali dosta svadba i da je za taj novac koji su potrosili mogla da kupi nova kola."Presrećni smo. Mojoj deci bi naiskrenije poželela bih brak koji mi imamo. A za to je strpljenje, razumevanje, ljubav... Nikad ne izgubim strpljenje", rekla je Slađa, koja Đaniju neće braniti da daje bakšiš koliko hoće.Kako je otkrila Slađa, Đani više nju voli nego ona njega, zapravo više pokazuje ljubav i da je ljubomorniji.