Vesti
Žuta štampa
Lukas tražio da se ukloni duet sa Jelenom Karleušom s Jutjuba: Nema više grebanja, evo šta kaže Acin tim!
14.06.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Lukas tražio da se ukloni duet sa Jelenom Karleušom s Jutjuba: Nema više grebanja, evo šta kaže Acin tim!
Aca Lukas i Jelena Karleuša žestoko su se sukobili na društvenim mrežama, a povod za svađu bile su koleginice Ana Nikolić i Milica Pavlović.
Naime, Karleuša je stala u Milicinu odbranu nakon što je demo snimak njenog hita "Provereno" objavila Ana, čiju je interpretaciju pohvalio Lukas.
Nakon toga pale su teške reči, a sukob je otišao toliko daleko da je sa Karleušinog kanala na Jutjubu, na Lukasov zahtev, uklonjena njihova duetska pesma "Bankina".
Kada se na jutjubu ukuca naziv numere, nije moguće naći spot koji su snimili Jelena i Aca koji je imao 32 miliona pregleda.
Kontaktirali smo Lukasovog menadžera Sašu Mirkovića, koji nam je potvrdio da su oni tražili da se pesma ukloni.
- Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa, Jutjub je uklonio pesmu sa kanala Jelene Karleuše koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću. Aca i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinar od te pesme, kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz komercijalnih razloga i niko više neće moći da se “grebe” i zarađuje na brendu Aca Lukas, osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće Hype production. Važiće za sve koji budu neosnovano koristili lik, delo, pesme, vokalno izvođenje Ace Lukasa, ko god to bio - rekao nam je Mirković.